بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم چرا هیچوقت یعنی هیچوقتتتتت ازین اشتباهیا برای من پیش نیومده خدایاااا😭😭😭😭
من یه مبلغی سرماه بحسابم ازطرف بانک واریزمیشه بعدجنگ سیستمابهم ریخت اون پول واریزنشد تا۱۷تیر اول مردادبازپول واریزشدطبق معمول اماروز۱۷بازمبلغ واریزشد تعجب کردم بعدچک کردم دیدم مثل مبلغ هرماهه فهمیدم اشتباه شده ساعت ۲برش گردوندن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من یه مبلغی سرماه بحسابم ازطرف بانک واریزمیشه بعدجنگ سیستمابهم ریخت اون پول واریزنشد تا۱۷تیر اول مر ...
اینم باز خوبه واسه من تاحالا پیش نیومده هیچ مدلش خیلی حال میده بری همراه بانکتو ک توش پشه پر نمیزنه باز کنی یه دفعه ببینی عهههه اینجااااروووووو 😃😃😂😂 ذوق مرگ بشی🥺🗿
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤
اینم باز خوبه واسه من تاحالا پیش نیومده هیچ مدلش خیلی حال میده بری همراه بانکتو ک توش پشه پر نمیزنه ...
برش داشت وقتی خوب بودبرنمیداشت مال من بود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖