2777
2789

شات پست اوله الان میاد تاپیکای قبلی هست 8 جلسه باید آموزش میداد 3 جلسه رفتم گفت بلدی پیچوند ب مدیر آموزشگاه گفتم 2 جلسه دیگه یادم داد ک جلسه 5 بود یهو گفت جلسه 7 بود!!!بش گفتم زیر بار نمیره انگار ارث باباشو خوردم انگار محبت کرده منت گذاشته 5 جلسه یاد داده! خب احمق تو فرق محبت و وظیفه رو نمیدونی وظیفته 8 جلسه کامل یاد بدی هر جلسه 1/5 تا 2 ساعت اینکه خلاصش میکنی ب نیم ساعت بماند یعنی فکر کن این بهترین مربیشونه اونا دیگه چین! خداوکیلی بگین کجا گزارش مربی و مدیر و آموزشگاه رو بدم ک بد شه براشون کجا برم ازشون اعتراض کنم؟؟؟؟؟؟ اعصابم خورده بگینننننننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم چون رانندگی خیلی اکی بود کلا سه جلسه براش گذاشتن با اینکه خیلیم پول میگیرن خواین حرام خوریه

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

مگه هر جلسه تو پروندت امضا نمیکنه؟ از اونجا معلومه چند جلسه رفتی

خوب کاری نداره هرچندبار دلش بخاد امضامیکنه 

فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹

خداروشکر مربی من یه دقیقه هم دیر نمی‌کرد تمام جلساتم کامل رفتم باهاش ولی تو همون آموزشگاه بعضی از مربیا میپیچوندن

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

خوب کاری نداره هرچندبار دلش بخاد امضامیکنه

خب نباید بذاره امضا کنن، من که پرونده‌م همیشه دست خودم بود فقط موقع کلاس با خودم میبردمش حواسمم بود یدونه امضا بیشتر نزنه، قانونش همینه 

وا یازده جلسه باید باشه اره تو جاده رو یلد نمیدن ولی باید همه جلسات رو ببرت گوه خورده برو آموزشگاه ب ...

پایه دو هسته 

ولی من پایه سه جاده هم رفتم 

پایاماشو خوندی؟؟ دلم میخواد آموزشگاه رو آرامگاهشون کنمم

خب نباید بذاره امضا کنن، من که پرونده‌م همیشه دست خودم بود فقط موقع کلاس با خودم میبردمش حواسمم بود ...

پسرمن چون رانندگی عالی بود وازقبل رانندگی میکرد ۳جلسه بیشتراموزشش نداد مربیش وتمامش کرد  گفت توازمن بهتربلدی چی یادت بدم🫤

پایه دو هسته ولی من پایه سه جاده هم رفتم پایاماشو خوندی؟؟ دلم میخواد آموزشگاه رو آرامگاهشون کنمم

پایه دو رو که دیگه جاده ببره منتی نداره 

میگه اونا نیم ساعت 

برو آموزشگاه عصبانی اعتراض کن تا باهاش برخورد کنن

به مدیر آموزشگاه بگو جدی و قاطع . حتی اگه بلد هم باشی فقط پول ۸ جلسه رو گرفته باید آموزش بده. ملت هم ...

میگه کی جاده یاد میده که من بدم! جای شلوغ هم نبرد ک ترس آدم بریزه همش یه مسیر تکراری اصلا حرام خوری عادی شده انجام وظیفه رو محبت میدونن