2777
2789

شیره خر پیدا کن بخور خیلی جوابهباید خام بخوری

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من دو تا آنتی بیوتیک همزمان مصرف میکردم، ده دوازه ده سال پیش

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

پیگیرش نشی خطرناکه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

اره من دو تا آنتی بیوتیک همزمان مصرف میکردم، ده دوازه ده سال پیش

اسماشون چی بود؟ 

چون دکتر بهم داده میخوام ببینم همونانن

و اینکه علایمی داشتید چون من علایم خاصی نداشتم فقط دهنم بو میده و زود معدم پر میشه 

be strong

ایشه

شاید خوردنش سخت باشه ولی هیچی مثل اون تاثیر گذار نیس

دارو مصرف میکنم

اندوسکوپی دادی

دارو مصرف میکنم

داروهات چی ان

اسماشون چی بود؟ چون دکتر بهم داده میخوام ببینم هموناننو اینکه علایمی داشتید چون من علایم خاصی نداشتم ...

متاسفانه یادم نمیاد، من زخم اثنی عشر داشتم، حالت تهوع و استفراغ، یه چیزی انگار همیشه او گلوم بود، بوی بد دهن هم داشتم ولی بعد از درمان کامل برطرف شد و دکتر بهم گفت تحت هیچ شرایطی کباب بیرون رو نخور 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تو ازمایشم مشخص شدو کم خونی مادر زادی هم دارم و عفونت ادرار با ویتامینم کمه همه اینا تو ازمایش مشخص ...

قرص لیبراکیمم میخوری