بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره من دو تا آنتی بیوتیک همزمان مصرف میکردم، ده دوازه ده سال پیش
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
اسماشون چی بود؟ چون دکتر بهم داده میخوام ببینم هموناننو اینکه علایمی داشتید چون من علایم خاصی نداشتم ...
متاسفانه یادم نمیاد، من زخم اثنی عشر داشتم، حالت تهوع و استفراغ، یه چیزی انگار همیشه او گلوم بود، بوی بد دهن هم داشتم ولی بعد از درمان کامل برطرف شد و دکتر بهم گفت تحت هیچ شرایطی کباب بیرون رو نخور
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…