2777
2789

گزینه دو، قلمچی، مبتکران اسمارت

لطفا راهنماییم کنید من امسال نهمم میخوام از الان شروع کنم

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب ۳۲ استان و بگیر بزن

دارمش

ولی میگن فقط واسه یادگرفتن تست زنی خوبه سوالاش زیاد به سوالای نمونه نزدیک نیست

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

کتاب ۳۲ استان خییییلی خوبه خیییلی

دارمش اتفاقا یکی از دوستامم گفت شروع کردم به خوندن

ولی میخواستم یه ازمون هم شرکت کنم

اسمارتیز، کمپلکس ، ۳۲ استان، خیلی سبز ، سه سطحی ها ، مبتکران فارسی ، کاهه علوم ، کاهه ریاضی ،

مرسی عزیزم💘

ازمون چی؟ ازمون حضوری منظورمه

اصلا رو ازمون چیزی که بلد نیستی رو نزن جتی اگه یه درصد شک داری نزن، ببین اگه تعداد درستات کم باشه و تعداد غلط هات هم کم باشه قبولی یعنی میگم اگه کم درست داشته باشی اما غلط هم نداسته باشی شانست بیشتره تا اینکه درستات زیاد باشه غلط هات هم زیاد باشه ، خیلی راحته اینکار اگه یه درصد شک داری اصلا نزن، به خصوص درس هایی که ضریبشون بالاست ، علوم و ریاضی کار کن اگه علوم و ریاضی خوب بزنی و هوش کمتر بزنی قبولی پس ریاضی و علوم خیلی کار کن ، انشالله موفق میشی استرس هم نگیر استرس بیخودیه