خیلی پولداره ولی هر دفعه مثلا ی پولی رو میده ب خودم کنم میرم مثلا آرایشگاه یا لباس میخرم یا لوازم آرایشی چیزی حتی گاهی وقتا واسه خونه ینی بیشتر وقتا واسه ی خونه هم خرید میکنم ولی وقتی واسه خودم میخرم حس عذاب وجدان میده بهم ک چرا خرج کردم میگه خدا نکنه تو دیگه پات. تو بازار گذاشته بشه تا کارتو خالی نکنید ول نمیگنی خسیسه منم حس میکنم دارم مثه اون میشم دلم نمیخواد مثلا برم آرایشگاه کپول خرج نشه خسته شدم از این وضع و این موجود. مزخرف شما ماهی چقد خرج خودتون میکنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
والا منم فک میکنم پول باید خرج بشه هرچی ک دوست داری بخری وقتی وضعت خوبه حالا نباشه آدم کنار میاد ولی ...
محل ندیده عزیزم 4 بار ببینه بهت پول داد خرج نکردی دیگه نمیده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)