2777
2789

خیلی پولداره ولی هر دفعه مثلا ی پولی رو میده ب خودم کنم میرم مثلا آرایشگاه یا لباس میخرم یا لوازم آرایشی چیزی حتی گاهی وقتا واسه خونه ینی بیشتر وقتا واسه ی خونه هم خرید میکنم ولی وقتی واسه خودم میخرم حس عذاب وجدان میده بهم ک چرا خرج کردم میگه خدا نکنه تو دیگه پات. تو بازار گذاشته بشه تا کارتو خالی نکنید ول نمیگنی خسیسه منم حس میکنم دارم مثه اون میشم دلم نمی‌خواد مثلا برم آرایشگاه ک‌پول خرج نشه خسته شدم از این وضع و این موجود. مزخرف شما ماهی چقد خرج خودتون می‌کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خرج کن لذت ببر 

تا اونم مثل شما بشه جمع کنید برا چی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
برو خرج کن لذت ببر تا اونم مثل شما بشه جمع کنید برا چی

والا منم فک میکنم پول باید خرج بشه هرچی ک دوست داری بخری وقتی وضعت خوبه حالا نباشه آدم کنار میاد ولی وقتی هست چرا نخری ولی اون نه اینطوری نیسن

یه قیمت تعیین کن ماهانه بریزه تو حسابت

مثلا ماهی ده تومن

بعد دیگه خودت میدونی کجا خرجش کنی برای خودت

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

والا من هزینه ارایشگاه خیلی کم نهایتا سالی ده تومن کلا ک اونم بیشتر مال رنگ مو و کاشت مژه قبل عید 

ناخن نهایت سالی یک بار برا عید بزارم 

ولی خب لباس و طلا خدایی هر وقت پول باشه 

لباس کم می‌خرم اما گرون و جنس خوب 

شاید بخوام تقریبی بگم ماهی ده 

.

اره دقیقا کلا همیشه همینطوریع

اره شوهر منم همینه دارم میرم مشاوره 

ولی چاره ای نیست فقط نذار حس عذاب وجدانه روت اثر بذاره 

وقتی چیزی میخری اتفاقا جلوش خودتو خوشحال نشون بده ی طور رفتار کن انگار بهش افتخار میکنی 

بگو ب خاطر تو من توی جمع خانوما همیشه تکم ترغیبش کن خرج کنه واست

والا منم فک میکنم پول باید خرج بشه هرچی ک دوست داری بخری وقتی وضعت خوبه حالا نباشه آدم کنار میاد ولی ...

محل ندیده عزیزم 4 بار ببینه بهت پول داد خرج نکردی دیگه نمیده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)