2777
2789

رشتت چیه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی

عالیه میتونی پزشکی شهید بهشتی بری

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

عزیزم میدونم نگرانی ، به نظرم فعلا رتبه احتمالیت رو نگو . سکوت کن وایسا نتایج بیاد

خودش برمیداره میزنه توی تخمین

رفته پول داده به فالگیر ببینه من کجا قبول میشم

خودش برمیداره میزنه توی تخمینرفته پول داده به فالگیر ببینه من کجا قبول میشم

وا.

فالگیر؟

مگه چهل سال پیشه؟

اصلا هرچی گفت جواب نده بگو نمیدونم کار سنجش معلوم نیست

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

وایییییییی این رفتارشون واقعا خیلییییی رو مخهواقعااا توجه نکن چون آینده خودته و دست خودتهبه منم گفت ...

هوف... نه آخه خودشون دیدن من چه زجری کشیدم

بیشتر از کششم تلاش کردم

تازه سال اولم بود دهم یازدهم هم قوی نبودم