2777
2789
عنوان

زن بودن چقد سخته

142 بازدید | 17 پست

ادم می مونه جوش چیو بزنه 

بی پولی شوهر

تمیزی نظافت بچها هروز 

طعنه کنایه اطرافیان اگ با شوهرت دعوات بشه مقصر تورو میدونن

بچها که مریض میشن میگ مامانش مواظبش نبوده مریض شده

غرغرای شوهر

تربیت فرزند 

و خیلی چیزا 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدبختیم

خیلی من دیگ کم اوردم

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
مرد بودن هم سخته

مرد بودن فق واس همین کار و خرجیه اونم بعضی مردا اصن اینم فکرشون نیس زن و بچه خرجی میخاد زن هم کار میکنه خرجی میاره هم کارا خونه بچه داری مهمون داری هزارتا چیز دیگ

ناشکر نباشخدا رو شاکر باش شوهر خوب و بچه های سالم داری

شوهر خوب؟ تاپیکا مو بخون 

مرد بودن فق واس همین کار و خرجیه اونم بعضی مردا اصن اینم فکرشون نیس زن و بچه خرجی میخاد زن هم کار می ...

نظرتون محترمه ولی قبول ندارم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

شرایط من از هرنظر بهم ریخت اس نیاز ب یکی دارم حرفامو بشنوه درکم کنه شوهرم اصن اهمیت نمیده وقتی مبره جایی تا من زنگ نزنم خودش زنگ نمیزنه حالی نمیگیره دلم میخاد درد و دل کنم با یکی 

متاسفم عزیزم ..💔مراقب بچه هات باشامیدت به خدا باشه . نماز بخون صلوات بفرست تا دلت آروم شه

عزیزمی بچهام نفس منن مجبورم بخاطرشون تحمل کنم