2777
2789

دو تا خواستگار با این شرایط دارم هر دو رو یه بار دیدم فقط

اولی 

تحصیلات : عمومیش رو تازه تموم کرده برای آزمون تخصص میخونه

شغل: تو کارخونه سنگ و سرامیک پدرش کار می‌کنه 

مذهب: خیلی مذهبی هستن و چادری

شرایط مالی ازدواج : هم تو تبریز خونه داره هم تهران تو منطقه بالاشهر ( هم محله خودمون هستن)

آشنایی: دوست مادرمه

تفاوت سنی:۸

دومی

تحصیلات: لیسانس عمران

شغل: قبلاً یه کارگاه تولید دستگاه تو حوزه خودش داشت ولی الان کارمند یه شرکتیه

مذهب: نسبت به اولی مذهبی نیست و پوشش الان جامعه رو دارن 

تفاوت سنی: ۹

شرایط مالی ازدواج: یه خونه تو منطقه نسبتا تبریز

آشنایی:نمی‌دونم کی معرفی کرده 

نظر خودم

من خودم دومی رو دیدم با اخلاق دومی راحت تر بودم ، قیافش هم بیشتر خوشم اومد ولی در حال حاضر به هیچکدوم علاقه خاصی ندارم چون سنتیه

ولی نسبت به اینکه مذهبی باشه یا نه شک دارم من خودم مذهبی آنچنانی نیستم ولی دوست دارم همسرم مذهبی باشه منم به اون سمت برم

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

لایک

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامدهاشون چطوریه ؟ اون اولی دانشجوی پزشکیه؟ 

مهمتر از همه اخلاق و طرز فکرشون.  من خودم مذهبی متوسط هستم در حد خودم باشه بیشتر راحتم دیگه . زیادی مذهبی هم باشه ممکنه تنش پیش بیاد . هر دو رو باید بیشتر بشناسی

دومی باید بیای تبریز از خانواده دورمیشی خوب نیس ولی اینه که زیاد مذهبی نیس خوبهاولی خوبه که تهران پی ...

البته ما اهل تبریزیم ببخشید من بد نوشتم فکر کنم

ولی خودم دانشگاهم تهرانه

آره پزشکی خونده

با مذهبی بودنش منم یکم مشکل دارم میترسم یه جورایی 

البته ما اهل تبریزیم ببخشید من بد نوشتم فکر کنمولی خودم دانشگاهم تهرانهآره پزشکی خوندهبا مذهبی بودنش ...

اگه خانوادت تبریزه

با دومی رفت امد کن

مذهبی ها بعدا درجه و شدتشون بیشتر میشه بعد ازدواج

درامدهاشون چطوریه ؟ اون اولی دانشجوی پزشکیه؟ مهمتر از همه اخلاق و طرز فکرشون. من خودم مذهبی متوسط ه ...

خونواده اولی خیلی مذهبی هستن

خودش زیاد نمی‌دونم چجوریه یعنی باید در مورد اون مسائل حرف بزنم ولی به احتمال مثل خونواده باشه

اولی درآمدش زیاد هست به قول مامان کار نکنه باز هم تامینه

دومی در حد کارمند ۲۰ ۲۵

من خودم با اخلاق دومی اوکی تر بودم راستش تو همین یه جلسه

بخوام مقایسه کنم حس میکنم چون کمتر مذهبیه مثل خودم

خونواده اولی خیلی مذهبی هستنخودش زیاد نمی‌دونم چجوریه یعنی باید در مورد اون مسائل حرف بزنم ولی به اح ...

آره از همه مهمتر اخلاق خودش و خانوادشه ‌. به هردو بیشتر زمان بده .کارمند با ۲۰ ۲۵ خب حقوقش کمه اگه بتونه کنارش یه شغل دوم داشته باشه عالیه . شوهر خودمم همینه و من راضی ام . مهمترین ملاکم اخلاقش بود که خداروشکر خوب بوده و هست . حقوقش کم بود حمایت خانواده هم نداشت اما خودش خیلی تلاش کرد و نزاشت کمبودی حس کنیم . 

اما خب من کنارش خواستگار پولدار نداشتم . برای همین میگم مقایسه سختیه . فردا اگه اخلاقش هم بد از آب دراومد هی حسرت بخوری که اولی بهتر بود حداقل پول داشت . باز بیشتر باهاشون آشنا شو .  

آره از همه مهمتر اخلاق خودش و خانوادشه ‌. به هردو بیشتر زمان بده .کارمند با ۲۰ ۲۵ خب حقوقش کمه اگه ب ...

خیلی ممنونم خیلی خوب راهنمایی کرده ،واقعا مثل خواهر بزرگتر نداشتم حس کردم ❤️