2777
2789
عنوان

شما پارتنرتون با رفیقاش و خانوماشون خیلی راحت باشه در حدی که

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا بی ادبن

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

من حتی به شوهر خودم تا حالا این فحشو نگفتم و درک نمی کنم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من چیزی نگفتمگفتم شاید الان بگه چقد گیر میده و اینانامزدمه

صمیمیت با بقیه هیچ عیبی نداره به شرطی که کمتر از صمیمیت با نامزد باشه

اینکه از موضوعی به اون مهمی تو خبر نداشته باشی ولی اونا بدونن واقعا یجوریه ادم پیش خودش میگه یعنی دوستاش و غریبه ها بهش محرم ترن تا منی که قراره همسرش باشم؟ اونی که اینطوریه یعنی هنوز بالغ نشده بدونه شریک زندگی اولویته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ببین راحتی یه چیزهبی ادب و وقیح بودن یه چیز دیگه استمن بخاطر بی کلاسیشون میگم مراقب باش شما هرچقدرم ...

مرسی عزیزدلم

من خودم کلا آدمی نیستم که با این چیزا کنار بیام

همونطور که خودم حد و مرزمو میدونم

انتظار دارم طرف مقابلم هم همینطور باشه

ولی انگار که قرار نیست ما با هم بسازیم🥲

صمیمیت با بقیه هیچ عیبی نداره به شرطی که کمتر از صمیمیت با نامزد باشهاینکه از موضوعی به اون مهمی تو ...

من اصلا تا حالا از این حرفا بهش نزدم عزیزم

قطعا صمیمیتش با اونا بیشتره

آره از این موضوع هم خیلی ناراحت شدم که من خبر از چیزی نداشتم

کجاش عادیه دقیقا عزیزمیکی بیاد به همسرت بگه فلان کارو کن وگرنه ک و ن ت پارس عادیه؟نمیدونم شایدم مشکل ...

ببین به خودت بستگی داره یه سری چیزا واسه من عادی نیس که هیچ قفل هم هست  واسه یکی دیگه عادیه 

تو باید ببینی برای خودت چجوره

اینجا هر کس براساس دیدگاه خودش نظر میده ولی اونا قرار نیس جای تو زندگی کنن تو قراره زندگی کنی پس باید جوری باشه که برای تو قابل قبول باشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من اصلا تا حالا از این حرفا بهش نزدم عزیزمقطعا صمیمیتش با اونا بیشترهآره از این موضوع هم خیلی ناراحت ...

خب اصلا نباید صمیمیتش بیشتر باشه با اونا.مگه اینکه تازه با هم نانزد کرده باشید و اونا قدیمی باشن که شما هم کم کم یختون اب میشه

اون حرفای بی ادبی هم اگه خیلی روشون خیلی حساسی دقت کن توی رابطتت که نامزدت هم اینجور نباشه وگرنه چون خیلی باهاش فرق داری سختت میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

همچین چیزی نیس لطفا با این حرفا بی بندو باری رواج ندین

شما داری انگ بی بند و باری به ما میزنی

ماها باهم راحتیم ولی هممون حد و حریم خودمونو میدونیم

من که نمیام خودمونو بکوبم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛