2777
2789

بچها من درسامو یکی دو دور خوندم الان دیگع یکی دوهفتس اصلا نمیتونم بخونم

حوصله خوندن ندارم انگار اون استرسه رو ندارم

از هفته ایندع ام امتحانام شروع میشه

توروخدا راه حل بدین

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیقا تو خوابگاهم فردا امتحان دارم هیچی یادم نمی‌مونه چون قبلاً خوب نخوندم بخون تا مثل من نشی

من درسارو دو دور خوندم🥲

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

برو کتابخونه گوشی رو بزار کنار تو یه دفتر جملات انگیزشی بنویس بزار جلوی چشمت قول بده به خودت همه نمر ...

امکانش نیست برم کتابخونه

اصلا حاللل ندارم فکر کنم چون دو دور خوندم یکم شل گرفتم

خب بسه دیگه مگه قراره چقد بخونی

استرس دارم

میترسم ۲۰نشم😂😂

خب بسه دیگه مگه قراره چقد بخونی

بعد میدونی توقع داشتم هرچی نزدیک امتحانا میشیم بیشتر بخونم ولی برعکس شد