2777
2789
عنوان

میشه بدون کلاس خیاطی و فقط

136 بازدید | 27 پست

با ویدئو هاس. آموزشی و کتاب خیاطی 

خیاط خوبی شد؟

و لباس شب هم دوخت؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه استعداد و علاقه و تلاش داشته باشی بلهقطعا تمرین زیاد میخواد

علاقه خیلیییییی زیاد دارم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بخشيش داتيه. بايد استعداد هم داشته باشي. ولي خب بايد تحربه كسب كني

درسته گلمم 

استعداد دارم 

الان در حد دوخت لباس نازک دوزی بلدم 

ولی لباس شب هم میخوام یاد بگیرم نمیدونم بتونیم یا نه

برای شروع خوبه بعدش شاید شرایط کلاس رفتن پیدا کردی بیشتر یاد میگیری

امیدوارم فراهم بشه

من یه دوره خیاطی خریداری کردم با اینکه قیمتش خیلی کم بود نسبت به جاهای دیگه خیلی ویدیو ها خوب هستن ا ...

منم ویدئو خریداری کردم ولی خب لباس شب میخوام باد بگیرم خییلی گرونه