2777
2789
عنوان

کیا فیلم جان سخت رو دیدن

95 بازدید | 12 پست

من چند قسمت اولش رو دیدم ولی وقت ندارم کامل ببینمش یه نفر میتونه برام تعریفش کنه ک چی میشه 

شهرام چیکار باهاشون کرد 

بهار چرا روی ویلچر بود قسمت آخر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرام نامردی کرد 

نگار خودش پرت کرد توو چاه قطع نخاع شد 

اون پسره فرفری مرد 

دوست پسر نگار و دوست پسر هانیه رفتن انتقام گرفتن 

اسماشون یادم نیست چرا😂

هانیه هم رفت زن شهرام شد خیانت کرد به دوستاش آخرش شهرام .. بهش

شهرام الماس رو می‌بره گرجستان دختره رو هم می‌بره باهم ازدواج میکنن 

یکی از پسرا تو بیابون میمیره نگار هم میپره تو چاه قطع نخاع میشه فقط اشکان سالم میمونه

طرف هم از زندان در مییااد با اشکان میرن دنبال شهرام انتقام میگیرن مال و اموال شو میگیرن میرن

شهرام نامردی کرد نگار خودش پرت کرد توو چاه قطع نخاع شد اون پسره فرفری مرد دوست پسر نگار و دوست پسر ه ...

چرا خودشو پرت کرد تو چاه؟ 

حامد داداش وحید چیشد ؟ 

پسر موفرفریه چرا مرد ؟؟؟؟

چرا خودشو پرت کرد تو چاه؟ حامد داداش وحید چیشد ؟ پسر موفرفریه چرا مرد ؟؟؟؟

میگم که شهرام خیانت کرد گف داخل چاه الماس سیاه هس اونا رفتن پیداکنن آدم شهرام کشتش

به نگارم می‌خاست تجاوز کنه بعد بکشش که خودشو پرت توی چاه

شهرام همشون رو‌گول میزنه میفرسته دنبال الماس تو‌بیابون ولی براشون به پا میذاره خلاصه بعد پیدا شدن الماس یکی از بچه ها میمونه تو‌چاه و اون ادم شهرام دوتای دیگرو میکشه و‌میخواد به نگار تجاوز کنه که نگار خودشو‌میندازه تو چاه و فلج میشه بعد فرزاد آزاد میشه اون پسره تو‌چاه هم نجات پیدا میکنه و باهم میرن دخل شهرامو میارن و میندازنش تو چاه و اخرش فرزاد اینا پپلدار میشن کل قروت شهرام که از اون الماس بود رو بدست میارن