2777
2789
عنوان

رتبممم

164 بازدید | 15 پست

من دوازدهم تجربیم و مدرسه میرم

تا الان دستو پا شکسته خوندم 

بنظرتون ۷ ساعت بعد مدرسه و روزای تعطیل ۱۲ ساعت خوبه واسه رتبه زیر ۳۰۰۰؟منطقه یکم

اگه یازدهمم تاثیرش قطعی باشه مجبورم ترمیم بزنم

پایت چطوره

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزای آخر میفهمی با روزی ۵ ساعتم میشد 

تداوم مهمه 

کمالگرا نباش کسی که دو روز ۱۵ ساعت میخونه بقیه هفته یک ساعت از کسی که هر روز ۵ ساعت مبخونه عقب تره

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

عزیزم یه نصیحت بهت بکنم 

لطفا درگیر رتبه و شغل اینا نشو تو صدتو بزار بقیشو بسپار به خدا مطمین باش بهترین نتیجه رو میگیری بعد کنکور اونقدر وقت داری درباره رتبه اینا فکر کنیی

زمان بندیتم خوبه فقط ادامه بده حتی روزایی که حال نداری خسته ایم خداقل 4 5 ساعتو بخون

موفق بشی گل ختر

ضعیفه تقریبا ولی صفر نیستم

توکلت به خدا باشه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

مهم اینه هر چقدر میتونی بخونی ذهنتو با این ساعتا شرطی نکن که درگیر کمال‌گرایی میشی و ضربه میبینی

اخه میترسم کم باشه

چون یسریا مدرسه نمیرن روزی ۱۰ ساعت یا شاید بیشتر میخونن