بنظرم کتاب دو قرن سکوت راجب حمله اعراب به ایران بخون
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
زیاد معتبر نیست زندگی ایشون اکثرا با غرض و تعصب قومی گرایی نوشته شده در واقع استانداردهای یک پادشاه دوران باستان سنخیتی امروزه نداره ولی چون اکثرا گفتم متعصب هستند یه جوری مثلا میخواهند به مفاهیم مدرن مثل حقوق بشر و اینها ربطش بدن که ربطی بهش نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تاریخ رو دوست داری ...بنظرم کتاب دو قرن سکوت راجب حمله اعراب به ایران بخون
اگر اطلاع داشته باشین دکتر زرین کوب یه کتاب تاریخ ایران نوشته بود گفتن کاملترینه و از کتاب ایران باستان اثر مشیرالدوله حسن پیرنیا کاملتره آیا چاپ شده یا نه ؟
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
اگر اطلاع داشته باشین دکتر زرین کوب یه کتاب تاریخ ایران نوشته بود گفتن کاملترینه و از کتاب ایران ب ...
اصلاع ندارم
اما راجبش تحقیق میکنم میگم بهتون
اما همین دوقرن سکوت هم خیلی سانسور کردن متاسفانه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
دو قرن سکوت فقط نسخههای قدیمیش معتبره . نسخههای جدید حیف چشم که بذاری روش .
دقیقا ....