2777
2789

من هیچوقت بهش حسادت نکردم حتی داخل کاراش بااینکه کوچکتر متاهل و من جدا شدم عقد بودم اون بشدت حسود حتی پیش مادرم بدگویی میکن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
تا میتونی هر کاری میکنی ازش پنهان کنلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭

چشم ولی عزیزم اخه لباس رو دیگه چطور پنهون کنم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب سیاهی دارن افراد حسود همیشه هم پرغصه ونفرتن چون درونشون سیاهه روزبروز بیشتر خودخوری میکنن حسادت ...

دقیقا

من خودم خواهر ندارم نمی‌دونم چی میشه که اینجور میشه بین دو تا خواهر خودمم دو تا دختر دارم یکی از دغدغه های همینه بزرگ بشم حسود بشن بین هزار تا آدم حسودی پیش بیاد مهم نیست ولی تو خانواده خواهر برادر خیلی برام عجیبه نمی‌دونم شاید کمبودهایی داره اگر راه داره باهاش مهربان تر باش میتونی هر از گاهی برای اونم یه لباسی شالی در حدی که میتونی بخر یا با هم برید خرید شاید مهر تون بهم بیشتر شد