خیلی بد شد دروغ گفتم؟ آخه میگن بخاطر تصادف خدایی نکرده بکنم تو گواهی میزنه گروه خونی
من برای اینکه زودتر کارم راه بیافته الکی گفتم ا مثبت
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آبجیم رو فرستادن آزمایش برگه ی آزمایش رو میخوان ازت
یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣
ببین میدونی به خاطر چیه که اگر خدای نکرده تصادف کردی و خودت به هوش نبودی و خون احتیاج داشتی سریع از روی گواهینامت بتونن بفهمن گروه خونی چیه و بهت خون تزریق کنن و وقتو تلف نکنن با اینکه کاری که کردی با جون خودت بازی کردی
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین میدونی به خاطر چیه که اگر خدای نکرده تصادف کردی و خودت به هوش نبودی و خون احتیاج داشتی سریع از ...
فوبیا شدید به سوزن امپول دارم چیکار کنم
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
نمیگن برو آزمایش بده این برای خودت هست که اگر پیش آمدی شد و نیاز به خون داشتی اشباه نشه خون دیگری غیر از گروه خونی خودت بهت تزریق بشه . شما خودتو گول زدی نه اونها رو
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .