2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی به جز زحمت هیچی نداره برای درامد باید میرفتی وکالتی برنامه نویسی چیزی من برادرم دندونپزشکی خونده و انقدر درس خونده واقعا خودش میگه ارزششو نداشت رفیقش دیپلم گرفت رفت تو بنگاه تو ۸ سال خونه خریده ماشین خریده زن گرفته داداش من تازه وارد بازار کار شده قبلشم کار میکرد ولی درامد کم خودم زیست سلولی خوندم دانشگاه بهشتی هیچ کاری برای لیسانسش نیست کنکور وزارت بهداشت دارم  برای هماتولوژی یا سم شناسی ببینم چی قبول میشم و الان تو شرکت کار میکنم تولید محتوا سئو و فضا مجازی و تبلیغاتشون دست منه درامدشم خوبه والا اندازه کارمند بانک درامد داره حداقل

در گنگ ترین حالت زندگیمم