2777
2789
عنوان

توروخدا بیان‌بوتاکس😭

65 بازدید | 19 پست

الان‌۹روزه بوتاکس پیشونی‌زدم.روز هشتم‌سردرد و‌پیشونیم‌درد میکرد.حالا از امروز که روز نهم‌هست‌‌یکی‌از‌چشام سنگینه.چکار کنم؟ صب بدتر نشه؟

کسی تجربه داره؟ دارم‌دق‌میکنم

اشتباااه‌کردم کاش‌بوتاکس‌نرفته‌بودم

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

مامانم زد چیزی نبود سردرد اینا نداشت

به اونی ک پیشش زدی پیام بده یا زنگ بزن بگو چرا اینجوریه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم زد چیزی نبود سردرد اینا نداشتبه اونی ک پیشش زدی پیام بده یا زنگ بزن بگو چرا اینجوریه

خداروشکر

اره صب‌میرم‌مطبش.

میترسم‌ بدتر شه.

چقدر میترسی بابا طبیعی جا معتبر تزریق کردی دیگه مطب درسته ؟

بله مطب.

پس این سنگینی چیه خواهر

فک‌میکنم یکی ازچشام‌کوچکتر شده

خداروشکراره صب‌میرم‌مطبش.میترسم‌ بدتر شه.

سلامت باشی

آره برو حتما 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

راحب تادیک قبلت باید بزی سایت سجام قسمت ویرایش اطلاعات شبا بانک جدید بزنی اوکیه فقط اعلام کردن سپه پ ...

چون‌از‌خودم‌سپه هست میخوام‌جابجاش کنم

بله مطب.پس این سنگینی چیه خواهرفک‌میکنم یکی ازچشام‌کوچکتر شده

من دوتا چشم ابجیم زده بود میگفت سنگین شده خودم سی سه هستم نرفتم هنوز چون ادم بد شانسی هستم بینی عمل کردم همه راضی بودن واسه من اصلا خوب نشده کلب بلا ملل سرم اومد الان بوتاکس ابحیام جفتشون میزنن این عوازض دارن ولی بعد یمدتی خوب میشه سردرد سنگینی پلکت مکر اینکه نقطه زده نزذیک به عضلاتی زده باشه که افتادگی پلک پیدا کرده باشی چون اولین بوتاکس میزنی حیلی مهمه کجا بری و چطور بزنه 

من دوتا چشم ابجیم زده بود میگفت سنگین شده خودم سی سه هستم نرفتم هنوز چون ادم بد شانسی هستم بینی عمل ...

عزیزم

منم فک میکنم‌بدشانسم‌تو موارد زیبایی، الان‌مشخص شد.

خوااهرتون‌چندوقت این‌علائم‌رو داشتن.؟

عزیزممنم فک میکنم‌بدشانسم‌تو موارد زیبایی، الان‌مشخص شد.خوااهرتون‌چندوقت این‌علائم‌رو داشتن.؟

حدود ی هفته میشد سردردش بعد اون  سنکین پلک تا ی حدی طبیعیه چون عضلات فلج میشن ولی اینکه خیلی شدید باشه یا ی چشم باشه عجیبه واسم یکم  نترسی ولی ب  دکترت پیام بده ببین اینکه ی چشم هست مشکلی نداره 

حدود ی هفته میشد سردردش بعد اون سنکین پلک تا ی حدی طبیعیه چون عضلات فلج میشن ولی اینکه خیلی شدید با ...

باید همینکارو بکنم زنگ‌بزنم‌بهش.هووووف اینم‌شانس‌ مایه