2777
2789

از وقتی بهار شده اینطوریم

گفتم اولشه درست میشه

نشد

تابستون شد بازم درست نشد

ازمایشام همگی نرمال

کمخونم نبودم ابنجا همه گفتید علائم کمخونی داری

رنگم زرده کلا

کبد سالمه ها

سردم درد میکنه

بیحالم

چه ویتامین و مکملی واسه شما نتیجه بخش بوده؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

صفرات فک کنم بالاس روی زبونت چ رنگیه ،سفیدی گوشه ی چشمات چی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوریم ولی با این قرصایی که میگم بهترم

قرص ویتامین مخصوص بانوان بعد ناهار بخور

قرص اهن بخور اگ کمخونی نداری هفته ای یباز

ویتامینD ماهی یبار

ممکنه مشکل گوارشی داری یا سینوزیت داری اینارم چک کن

حتما سعی کن ورزش کنی

وای منم صبحا کلا خوابم میاد و گیجم ازمایشم دادم هیچی نیس نمیدونم چیکار کنم

من صبح ظهر شب😂باز خوبه شما فقط صبحا

قهوه بخور

من دیگ قهوه ام روم حواب نیست

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

زبونم نرماله رنگش گوشه چشامم سفید

پ احتمالن طبعت معتدله

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

منم ازمایشم سالم بود ولی خیلی بی جونم 🤦🏻‍♀️

غلظت خون نداشتی؟

من صبح ظهر شب😂باز خوبه شما فقط صبحاقهوه بخورمن دیگ قهوه ام روم حواب نیست

منیزیمت اوکی بود؟

منم اینجوریم ولی با این قرصایی که میگم بهترمقرص ویتامین مخصوص بانوان بعد ناهار بخورقرص اهن بخور اگ ک ...

اسم دقیق قرص بانوان رو بگید لطفا

دی و ورزش تو برنامم هست

باشگاه برو انرژی منفیات تخلیه بشه خوب میشی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......