2777
2789

کاش منم ۱۸ سالگی یه خواستگار خوب داشتم و باهاش ازدواج میکردم 

ولی نداشتم ، رفتم دانشگاه و شش سال سختی کشیدم ،دانشگاه خوبه ها ولی برای پولدارها نه ما بدبخت بیچاره ها  

بعدشم مجبور شدم شاغل بشم ،الانم ۲۸ سال دارم و مجردم و کار میکنم ولی هیچ انگیزه ای ندارم ، چون وضعمون هم بده بابام همش بهم استرس میده پس انداز کن و خرج نکن 

حتی با وجود شاغل بودنم نباید روی خوش زندگی رو ببینم 😔💔 جوونی م داره از دستم میره و کاری ازم بر نمیاد 

هنوز ک خیلی وقت داری برا ازدواج خیلیا آرزو شونه باهات ازدواج کنن مهن اینه مستقلی و رو پا خودت وایستا ...

حتی با وجود شغل خوب و حقوق بالا هم هیچ خواستگاری نیست ،کاش حداقل اخلاقم بد بود یا زشت بودم و میگفتم به خاطر اونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی با وجود شغل خوب و حقوق بالا هم هیچ خواستگاری نیست ،کاش حداقل اخلاقم بد بود یا زشت بودم و میگفتم ...

ببین من مطمنم خدا بهترینو برات درنظر گرفته 

تو محل کارت همکاری چیزی نیست از بین اقوام.

تو شهر ما یه جایی هست ک مورد های خوب ازدواج بهم معرفی می‌کنه شرایط شون می‌سنجه از همه جنبه ها بیینه بهم میخورن بهم معرفی میکنه صدها هزار نفر آشنا کرده ک الان خوشبختن 

بیین تو شهر خودت چنین شخصی پیدا نمیشه ک بهش بسپاری 

دیدی بالاخره شد🥺✨

اوااا تو که منی !!! البته تو شاغلی من بیکار 😁😁 اره دانشگاه رفتن منم الکی بود و خیلی طول کشید ، هیچ دردمم نخورد و تا الانم که داره ۲۹ سالم میشه اصلا خاستگار ندارم 

بیشتر دوستام از ماه بعد بچه هاشون رو میفرستن کلاس اول یا پیش دبستانی و بچه دوم رو هم دارن 😑😑

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

خیلی حس بدیه ،من به پوچی مطلق رسیدم

من خیلی وقته که به پوچی و تباهی رسیدم ، باز از تو خوبه که کار داری و  از خونه میری بیرون ، من چی که در هفته ۲،۳ فقط واسه پیاده روی میرم تا پارک محله مون و میام اونم در حد ۱ ساعت 😐😐 کلا همینجوری بیکار الاف 

اینقدر هم ازمون استخدامی دادم و مصاحبه شرکت خصوصی رفتم که حد نداره ولی هیچی به هیچی 😑😑😑

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

من خیلی وقته که به پوچی و تباهی رسیدم ، باز از تو خوبه که کار داری و از خونه میری بیرون ، من چی که ...

از ته دلم دعات میکنم ،فقط از تلاش دست بر ندار خیلیا رو دیدم بعد سی استخدام شدن

از ته دلم دعات میکنم ،فقط از تلاش دست بر ندار خیلیا رو دیدم بعد سی استخدام شدن

دیگه بیشتر دنبال ازدواجم تا کار و این چیزا ، ادم با ازدواج مستقل شدن و اختیارش بیشتر میشه تا با سر کار رفتن