2777
2789
عنوان

دلم گرفته

85 بازدید | 16 پست

یه گوشه اتاق نشستم همینطوری اشکا بدون هیچ‌مقاومتی دونه دونه میریزه

کسیو ندارم باهاش حرف بزنم خانوادم وقتی میبینن گریه میکنم عصبی میشن بدتر داد میزنن

نگران آینده ام ، زندگیم، کنکورم،درسام،ساعت مطالعه کم، صبح زود بیدار میشم ولی از شدت تنبلیم گوشیمو کلا خاموش میکنم و دوباره میخوابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من میگم ای کاش تو دوران تو بودم هیچ وقت تسلیم نشو حتی اگر دلت میخواد گریه کنی پیش خانوادت گریه نکن چون از ضعفت شاید سواستفاده کنند چند روز استراحت کن بعد دوباره بخون تهش اینه قبول نمیشی دیگه 

ببین من میگم ای کاش تو دوران تو بودم هیچ وقت تسلیم نشو حتی اگر دلت میخواد گریه کنی پیش خانوادت گریه ...

خب خرجایی که کردم چی هنوز هیچی نشده بابام میگه فلانی برا دخترش خرج نکرده اونوقت من اینقد برات خرج کردم

منم پارسال همین جوری بودم

افسردگیه کنکوریه😅

من فقط پیش خانواده گریه نمیکردم ولی یه مدت واقعااا از نظر روحی داغون بودم 

پیشنهادم بهت اینه

امشب بدون حس بد و درگیری فکری (که از درس و اینا عقب موندم) استراحت کن

فردا پاشو برو کتابخونه یا سالن مطالعه

من خودم اصلا نمی تونستم تو خونه دووم بیارم 

کتابخونه تنها راه نجات من شد

مطمئن باش هیییچ رنج و سختی و تلاشی بدون نتیجه نمی مونه

قطعا یک روز به اندازه ی تماااام اشک هایی که ریختی از ته ته دلت میخندی🥹🥺

و مطمعن باش این سختی ای که میکشی ارزش رسیدن به مقصد رو داره

منی که الان رشته ای که عاشقشممم رو قبول شدم اینو دارم بهت میگم😉

قوی باش دختر ...  در آینده به این ورژن روزای سختت با افتخااار نگاه میکنی🥹❤️ 

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨