2777
2789

بعد ۴ سال امروز متوجه شده مرده اصلا با زنش زندگی نمیکرده گویا بخاطر بچه چند وقت یبار میرفته پیشش

و خب زنشم طبیعتا دوست نداره و یه خونه جدا داره دوستم بارها رفته خونش

الانم خودش به دوستم گفته که من عاشقت شدم اما همچین چیزیه و گفته بهم فرصت بده تا درخواست طلاق بدم

خب دوستمم وابسطش شده بعد ۴ سال ، تازه میخواسته جدیش کنه

من خودم نمیدونم چجوری راهنماییش کنم شما پیشنهاد بدید 

.

هیچ دوستت بادو بیاد بیرون وگرنه خدا یجا یقشو میگیره

خدا چرا یقشو بگیره؟ زنه خودش شوهرشو ول کرده رفته جدا زندگی میکنه دوستمم که در جریان نبوده

۴ سال عمرش حروم بشه؟ پسررم دوست داره همش پیش هم بودن

مردم که میگه جدا میشم

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگواین مردبدردزندگی باتونمیخوره،کسس که زنشوبراحتی گذاشته کنارتوروهم براحتی می‌زاره کنار

چون وجدان ندارنداین جورآدم ها

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

کاش اینکارو نکنه اصلا نمیشه به همچین مردایی اعتماد کرد دوستت الان که میدونه باید جدا بشه در تعجبم باهاش مونده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

با احترام وابسته، نه وابسطه 🌸 

دوما این دیالوگ های زنمو دوست نداشتم و جدا زندگی میکنیم و قصد طلاق دارم صبر کن واسم و اینا همش بین مردایی که دختر رو سر کار میذارن و هیچ مشکلی با همسرشون ندارن، مشترکه و قابل پیش بینیه که بعدش چی میشه.

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

حتما شوهره یه مشکلی داشته که داره زنش جدا زندگی میکنه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج