2777
2789
عنوان

امروز اعتماد به نفسم خیلی شکست

160 بازدید | 10 پست

من خیلی خسته م و فشار کاریم زیاده 

در کنار این سعی می کنم به خودم هم اهمیت بدم 

بی خوابی و استرس همیشگی کلافم کرده 

همش استرس دارم دیر میرسم،ساعت رو زنگ میذارم ده بار قبل از اینکه ساعت زنگ بخوره از خواب میپرم 

ساعتی که می‌خوام برم سرکار انگار کارد میزنم به استخوانم

درکنار این فشار درسا و مشکلات خانوادگی هم هست...

شبا تو خواب از شدت کمر درد دستمو تو خواب زیر کمرم میذارم..از بس کار می کنم دستم خواب میاره گز گز می‌کنه 

بازم هرچی میدوییم انگار عقبیم 

.

.

امروز از محل کارم که میخواستم برگردم خونه ..خیلی خسته و گیج بودم یهو یه پسره که قبلاً علاقه ریزی بهش داشتم رد شد خیلی شیک و مرتب سلام کرد رفت ..

برگشتم خونه تو آینه به خودم نگاه کردم گوشه شالم کج ..اصلا شبیه زنای پنجاه ساله ..

صبحشم همینطور یه دختره بود خوش تیپ مرتب ولی من مشخصه به زور مسواک زدم لباس عوض کردم اومدم بیرون 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حسو دارم

از وقتی ازدواج کردم انقدر فشار مالی پیش اومده که از رسیدگی به پوست و مو وا موندم. حس منفی دارم به ظاهرم. باردارم هستم🫤

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
منم همین حسو دارماز وقتی ازدواج کردم انقدر فشار مالی پیش اومده که از رسیدگی به پوست و مو وا موندم. ح ...

درک میکنم 

دیگه کشش نداریم 

اعتماد به نفس نداشتمونو هم از دست دادیم

امید دارم قبل اینکه جوونیمون پیر بشه

یک سري دوره های زندگی سخته ، مثل زمان کنکور ، اختلاف نظرهای بعد از ازدواج ، کارکردن سخت در محل کار 

اما همه اش تموم میشه. منم در حین کار درس میخوندم. کار سخت ولی چند سال بعد هم مدرک بالاتر داشتم هم بخاطر کار سخت تجربه ای داشتم که تونستم کارهای با درجه بالاتری انجام بدهم و بقیه از تجربه ام استفاده می کنند. 

یک سري دوره های زندگی سخته ، مثل زمان کنکور ، اختلاف نظرهای بعد از ازدواج ، کارکردن سخت در محل کار ا ...

درسته بعد سختی اسونیه🤍❤️

امیدوارم درست شه 

دیگه چشام همه چیو داره تاریک میبینه