2777
2789
عنوان

چرا من هرجا میرم باید خواهرمم ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 39 پست

زنداییم یبار تو مسافرت خواهر کوچیکشو اورد ، خیلی بمون برخورد👺

اخه دعوت نبود. (مسافرت از طرف ما بود هزینههاش)..

شوهرت بدش نمیاد؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بتونه مرخصی بگیره و بیاد باهات چون وجه بهتری برات داره با اون بری تنها درست نیست 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

پسرخاله من نامزدیشو بهم زد میگفت هرجا میرفتن خواهر نامزدش باهاشون میرفت! من تا الان فکر میکردم این چه بهانه‌ایه آخه مگه میشه... که الان دیدم انگار میشه😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ن خب ما زن و شوهریم گلم

نوشتی عقد 

تا نرید زیر سقف درست نیست تنها بری البته هیلیا نیکنن اینکارو ولی چیپه کلاس نداره تنها نری شان خانوادگی خودت بالا میرع

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

نوشتی عقد تا نرید زیر سقف درست نیست تنها بری البته هیلیا نیکنن اینکارو ولی چیپه کلاس نداره تنها نری ...

این حرفا خیلی قدیمی شده الان طرف دوست پسر دخترن هزار مسافرت میرن