2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همیشه فکر و ذکرم مونده تو بچگیم انگار کلا اون زمان زندگی یه رنگ و بوی دیگه داشت انگار واقع ...

دقیقا انگار من تو گذشته موندم الان فقط روحم اینجاست

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

ببین در گذشته بشر هم همینقدر که ما الان مشغله و فکر ناراحتی داریم  مشکلات داشته

فقط به خاطر مکانیزم مغز ما هست که مشکلات و خاطرات منفی رو سعی میکنه از بین ببره تا ما اذیت نشیم (علمی اثبات شده)

و به همین دلیل همیشه فکر میکنیم که گذشته همه چیز گل و بلبل بوده

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

دقیقا انگار من تو گذشته موندم الان فقط روحم اینجاست

منم همینطور 

شبا با رویای گذشته میخوابم بعضی وقتا به سرم میزنه میگم یعنی میشه صبح پاشم ببینم عه من که خونه ی مامانبزرگم خوابیدم پاشم ببینم سفره ی صبحونه پهن کرده و من قراره تا آخر تابستون بمونم خونشون بعدم برم وسایل مدرسه بخرم و برگردم شهرمون واسه شروع مدرسه ☹️☹️ 

انگار همش یه خواب بوده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ببین در گذشته بشر هم همینقدر که ما الان مشغله و فکر ناراحتی داریم مشکلات داشتهفقط به خاطر مکانیزم م ...

نمیدونم شاید ولی از نظر من گذشته بهتر بود مثلا بعضیا برامون تعریف میکنن گذشته خیلی خوب بوده و اینا

منم همینطور شبا با رویای گذشته میخوابم بعضی وقتا به سرم میزنه میگم یعنی میشه صبح پاشم ببینم عه من که ...

بعضی وقتا من فکر میکنم ماشین زمان میتونه برم گردونه😭😂

نمیدونم شاید ولی از نظر من گذشته بهتر بود مثلا بعضیا برامون تعریف میکنن گذشته خیلی خوب بوده و اینا

اونم دقیقا به خاطر همین کارکرد ذهن ماست

وگرنه رنج و سختی قسمت جدا نشدنی از زندگیه انسان بوده و هست

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اونم دقیقا به خاطر همین کارکرد ذهن ماستوگرنه رنج و سختی قسمت جدا نشدنی از زندگیه انسان بوده و هست

شاید تا حالا به این فکر نکرده بودم 

شاید تا حالا به این فکر نکرده بودم

نتیجه : از زمان حال لذت ببر و تا میتونی زندگی کن❤️😉