2777
2789
عنوان

چهل روز به نیت چهل نفرتون دعای توسل میخونم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزانی که دیر رسیدین اسم بدین ، روز ۴۱ رو به نیت اونایی میخونم که جزو ۴۰ نفر اول نبودن

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

عزیزانی که دیر رسیدین اسم بدین ، روز ۴۱ رو به نیت اونایی میخونم که جزو ۴۰ نفر اول نبودن

من اسم دادم یکم بالاتر اگه نرسید ممنون میشم روز چهل و یک بخونی برای بیماری معده و رودم ریحانه

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

اگه دوست داری تعریف کنی می‌شنوم

خواهرم اتیسم و معوله مادرم افسردکی شدید و پارانویید داره برادرم دوقطبی داره هر چند ماه یبار باید بستریشون کنیم قرصاشونو نمیخورن دائم بحث دعوا گریه شبا از خونه میره بیرون چنبار فرار کرد با بدبختی پیداش کردیم خودم چند سال از طرف یه فامیل نزدیک بهم تعرض میشد روحیم داغونه نه تونستم درس بخونم نه کار کنم افسردگی شدید گرفتم اعتماد به نفسم داغونه قیافمم قشنگ نیس خواستگارم ندارم ۲۵ سالمه😞

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

خواهرم اتیسم و معوله مادرم افسردکی شدید و پارانویید داره برادرم دوقطبی داره هر چند ماه یبار باید بست ...

یکسال ازم بزرگتری 

فقط میتونم بگم بیمار روانی داشتن از نگهداری بیمار جسمی خیلی سختر هست 

یکسال ازم بزرگتری فقط میتونم بگم بیمار روانی داشتن از نگهداری بیمار جسمی خیلی سختر هست

خیلی‌چیزای دیگه هم هست حوصله ندارم بگم خیلی خستم

شما مشکلت چیه عزیزم؟

بله خیلی من خیلی عصبی شدم تحمل کوچکترین حرفی رو ندارم

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

خیلی‌چیزای دیگه هم هست حوصله ندارم بگم خیلی خستمشما مشکلت چیه عزیزم؟بله خیلی من خیلی عصبی شدم تحمل ک ...

مشکلم اینه که بخاطر یه موضوعی مادرم هی سرم منت میزاره و میکوبه تو صورتم 

هر حرفی میزنم تهش به دعوا میکشونه دیگه برام اعصاب نزاشته 

شرایط ازدواج  هم فعلا ندارم  که از خونه پدریم برم تا راحت بشم 

مشکلم اینه که بخاطر یه موضوعی مادرم هی سرم منت میزاره و میکوبه تو صورتم هر حرفی میزنم تهش به دعوا می ...

انشالله به زودی ازدواج خوبی کنی و راحت شی عزیزم میفهممت