2777
2789
عنوان

چجوری پولمو از دندون پزشک پس بگرم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه گفتی

فردا خدابخواد میرم بهش میگم 

میدونم میگه بدار درستش کنم 

بیسواده،

مایع پرکردنش بیکیفیته ، گفتن برو متخصص 

نمیخوام اون دندونم رو درست کنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

واقعا متاسفم واسه چنین دکترای بی مهارت و بی سوادی که اسم خودشون گذاشتند دکتر و کسی هم جلوی کارخرابیشون نمیگیره همین بلا سر یک نفر دیگه هم اومد حالا مگه گردن میگرفت قطعا پولی پس نمیدند دیگه وجدان و انسانیت مرده حرام خوری رایج شده گرچه این کاراشون اخر عاقبت نداره

خب عزیز من مگه عصب کشی و پر انجام ندادی ؟ باید به روکشم واسه دندون انجام میداد که خالی نشه

عصب کشی کرد پرم کرد

من یه دندون عصب کشی دارم واسه ۷سال پیشه روکش ندوره مایع اش تیره اس 

خراب نشده 

مایع این اینقدر بیکیفیته سر یه روز دوباره افتاد حالا مایع اش به کنار اون ضایعه رو چیکارکنم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

تا ۶ ماه بعد اگه یری پیشش خودش باید درست کنه بعد اون شکایتم کنی فایده نداره آمالگام که همون جیوه ای رنگه به خاطر وجود جیوه عوارض داره دیگه جاهای کمی میکنن بیشتر تامین اجتماعی که ارزونتره اما دوام امالگام بیشتره

بگ پول دستم نیست همین پولو بده که باهاش بری پیش متخصص

کاش پولمو پس بده یه چیزم بدارم روش برم دکتر دیگه 

اون زمان به جای این میرفتم یه دکتر دیگه الان مجبور نبودم دوباره دوسه میلون پول بیشتر بدم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

گلم من دندونم قبلا عصب کشی کرده بودم بعد دکتر دیگه نگفت برو عکس بگیر ببینم خوب عصب کشی شده یا ن خودش هم دستگاه عکس نداشت خلاصه من چن وقت پیش خواستم برم روکش کنم عکس کلی گرفتم دکتر دیگه رفتم گفت یه کانالش عصب کشی نشده چن تا بردم همین گفتن پیش خودش رفتم فرستادم پیش دکتر ریشه اونجا هم گفت باید مجدد عصب کشی شه باز رفتم پیش خودش مجدد عصب کشی کرد گفت کار من نیست نمیتونم رفتم پیش دکتر ریشه گفت ۸/۵میشه دکتر هم زیرش نرفت فقط پرش کرد همین .بهش گفتم باید بعد از عصب کشی میگفتی عکس بگیر ک اگه مشکل داشت لاقل هزینه نمیدادمت شما هم پیگیر نباش هیچی داخلش نیست فقط وقت تلف کنه

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
پس زود برو سر وقتش عکسی هم که جدید گرفتی ببر میترسم پروندتو قایم کنه یه جوری اول پروندتو بگیر عکس بگ ...

شایدم ۳ ماهه نمیدونم

پرونده ندارم فقط اسمو تو دفترش نوشت گفت فلان ساعت بیا بقیه اش رو درست کنم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
گلم من دندونم قبلا عصب کشی کرده بودم بعد دکتر دیگه نگفت برو عکس بگیر ببینم خوب عصب کشی شده یا ن خودش ...

یعنی حتی پول خودتم پس نداد؟

میشه دعا کنی این پولمو پس بده لطفا 🥲

دندونم قسمت بالاش درد داره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
شایدم ۳ ماهه نمیدونمپرونده ندارم فقط اسمو تو دفترش نوشت گفت فلان ساعت بیا بقیه اش رو درست کنم

مگه میشه پرونده نداشته باشی مشخصاتو تو یه برگه خودت ننوشتی امضا کنی ؟ کاری که دکتر کرد ننوشت تو برگه ؟ اگه اینجوریه اصلا نباید میرفتی اونجا الان هم گردن نمیگیره که خودش کرده 😔

مگه میشه پرونده نداشته باشی مشخصاتو تو یه برگه خودت ننوشتی امضا کنی ؟ کاری که دکتر کرد ننوشت تو برگه ...

یارم نمیاد اصلا

یه دکتر دیگه رفته بودم اون مشخصاتم رو پرسید امصا زدم اینو یادم نمیاد ولی فک نکنم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺