2777
2789

عصب کشی کرد تک کاناله 

با مایع سفید پر کرد هرچقدر گفتم از اون نقره ای ها یا مشکی ها بذار نذاشت فهمیدم کلا از اونا نداره 

کلا یه تیکه از دندونو پر نکرده بود دندونم شبیه کاسه اس بود که یه قاچ اش خالیه به زور دادم درستش کرد 

الان چندماه گذشته 

سمت ریشه دندونم درد میکنه رفتم عکس انداختم گفت دکترت یه جوری بد دندنو درست کرده که از داخل ضایعه دراورده نمیدونم صایعه چیه

بعد الان عکس انداختم دیدم بازم اون قسمتی که پر کرد بود شکسته 

خیلی ناراحتم ۵،۶ تومن پول میخوان واسه درسکردنش گفتن باید متخصص ببینه

چجوری پولمو ازش بگرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مایع سیاه به درد نمیخوره کهدوباره برو پیشش بگو از روز اولی که درست کردی مشکل دارم و درد میکنه

اخه اون بی سواد میتونه گندی که زده درست کنه 

اخرش مجبور میشم بکشمش دندون کنار نیش هست🥲

از هرکی میپرسم میگه تک کاناله اون اون دندون کار خیلی راحتیه چطور تونسته گند بزنه!

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
پولتو که نمیده نهایتا قبول کنه با مبلغ کمتر بهش بدی دوباره درستش کنه یا میتونی شکایت کنی که فک نکنم ...

ده برابر باید پول شکایت رو بدم ندارم دستم خالیه

خیر نبینه الهی 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
الان این دندونی که گفتی کشیدی ؟؟؟؟

نه برم پیشش یه جور دیگه گند میزنه میگه برو درستش کردم 

چند ماه بعد گندش درمیاد اون موقع دیگه برای درست کردنش ۱۰ تومن اینا میخوان منم پول ندارم مجبور میشم بکشم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺