2777
2789
عنوان

بنظرتون برمی گرده

63 بازدید | 6 پست

من دو ماه با یه پسری حرف زدم  قرار هم رفتیم یبار همه چی خیلی خوب بود اوایل ولی بعد گفت دلش رابطه جدی نمی خواد و خوشش نمیاد 

اوایل رابطه نداشتیم اشنا میشدیم

این اواخر دو هفته ای بود رفتاراش سرد شده بود و پیاماش کم  

من هم خیلی عصبی میشدم ولی بروز نمی دادم 

اصلا نگفتم بهش  که ناراحتم از این مسئله منم دیر جواب دادمو نشون دادم برام مهم نیس

شب یکشنبه حرف زدیم و بعد که حرفامون تمومدشد   

فرداش من دیلیت اکانت زدم و نه من پیام دادم و نه اون  امروز دومین روزه 

بدون قهر  بدون دعوا  بدون خداحافظی   در حالت عادی    تموم کردم انگار 

بنظرتون برمی گرده ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که میخواستیش چرا دیلیت اکانت زدی فعک نکنمممممم برگرده

چون می دونست می خوامش ولی قبول نمی کرد باهم باشیم 

و من از این انتظار و بی محلی و بی توجهی اذیت میشدم 

بخواد می تونه بیاد   می تونه زنگ بزنه یا پیام بده

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
چون می دونست می خوامش ولی قبول نمی کرد باهم باشیم و من از این انتظار و بی محلی و بی توجهی اذیت میشدم ...

بله بخواد میتونه

ولی مشکل اینجاست نمیخواد

خودت گفتی که میگه من دنبال رابطه جدی نیستم 

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

اینجور روابط فقط خودتوسبک کردی همین

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج