2777
2789

اکثر مردا به زنشون میگن هر چی میخای خرج کن یا هر چی لازم داری بگو بخرم و داعم میگن پول برام مهم نیست ولی فقط ادا در میارن .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشته باشند مفت نیست بحث اینه تو این مملکت فردا مشخص نیست و باید محافظه کارانه بری جلو 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

پول برای همه مهمه زن ومرد نداره خصوصا تواین شرایط داغون نمیشه بگیم بیا هرخرج چرتی داری انجام بده

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
من تاحالا ندیدم مردی به زنش اینو بگه 🙄

برا من ک میگه همش برای خرجی خونه یا این که یه کم پول بهم بده دعوا داریم همشم میگه پول برام مهم نیسته میگم خوب لامصب مهم نییت بده یکم بهم همش میگه باشه از فردا میدم ولی دریغ از هزار تومن پول بعد یک سال زندگی هنوز نشده هزار تومت پول بهم بده انقد ناجار شدم کل پس اندازای قبل ازدواجنو هر چی داشتم گذاشتم خسابم سودش دویه تومن بشه برای قسط های وام و خرج مرج های

بچه هامیا خریدی چیزی برا خونه خرج کنم نمیدونم ک چجوری از این بشر پول بگیرم دیگه بهش گفتم مونده گدایی کنم ازت ک پول بدی این حرفو هم بهش زدم ولی بازم مول نداده بهم 🥲

داشته باشند مفت نیست بحث اینه تو این مملکت فردا مشخص نیست و باید محافظه کارانه بری جلو

این دیگه خیلی محافظه انقد که خریدای خونه رو هم نمیکنه بعد کهاز نداری زنگ میزنم ب بابام میگم و چند تا خریدای خونه مو میخره برام میاره تازه میاد طلبکارم هست که پول از کجا اوردی اینا رو خریدی 

پول برای همه مهمه زن ومرد نداره خصوصا تواین شرایط داغون نمیشه بگیم بیا هرخرج چرتی داری انجام بده

خرج چرت پرت کجایه والا برای خریدای خونه ام تمیده بهم مثل گدا ها ردوسه روزی ۱۰۰ تومن خرید میکنه برا خونه اونم برای این که چیزی نگم دیگه هر وقتم بهش میگی پول پس انداز داری میگه نه همیشه ام ۳ برابر پولی ک برا خونه خرید میکنه خرج چرت پرتای ملشینش میکنه میگم اگر برات پول مهم نیست این ماشین پر خرجتو بفروش شده با قسط یه مدل بالا ترو بخر ک حد اقل هر ماه یه جاش خراب نباشه همون درامد نداشته تم خرج ماشین کنی بزار اگر پولی خرج میکنی برا اضافه کردن به داراییت باشه نه هزینه های الکی برای یه ماشین داغون ولی تو گوشش نمیره

خرج چرت پرت کجایه والا برای خریدای خونه ام تمیده بهم مثل گدا ها ردوسه روزی ۱۰۰ تومن خرید میکنه برا خ ...

عزیزم منک از جزئیات زندگی شما خبرنداشتم کلا گفتم بله اگ اینجوری خیلی اشتباهه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
این دیگه خیلی محافظه انقد که خریدای خونه رو هم نمیکنه بعد کهاز نداری زنگ میزنم ب بابام میگم و چند تا ...

به این نمیگن محافظه کار میگن خسیس 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️