2777
2789
عنوان

شوهرم از راه پله هولم داد افتادم زمین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8202 بازدید | 225 پست
دکتر گفت دوتا ساک داری گفت احتمالا دوقلو آن گفت واسه اینکه مطمعن بشی ۴۰ روز دیگه بیا ک شوهرم امشب هو ...

اره برو بگو از پله افتادم 

درمانگاه نزدیکتون نیست؟

خواهر خودمم متخصص زنانه ولی متاسفانه خونه نیستش الان حداقل بپرسم ازش😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر صبح هم داشتم صبونه میخورم با مشت کوبید پشت کمرم بعدش گفت شوخی کردم الانم همینجوری هلم داد بعدش خن ...

اگه راست باشه. داره عمدا اینکار میکنه . اگه عمد باشه دوباره تکرار میکنه. 

رابطه خوبی ندارین بعد حامله شدی؟ ببخشید بخدا اصلا قصد سرزنش کردن ندارم. اما من واسه بچه سوم میخواستم اقدام کنم پارسال. سر یه جریانی شوهرم ناراحتم کرد، هنوز دارم قرص و آمپول استفاده میکنم از پارسال. 

رابطه خوبی ندارین بعد حامله شدی؟ ببخشید بخدا اصلا قصد سرزنش کردن ندارم. اما من واسه بچه سوم میخواستم ...

من تازه ۱۸ سالمه😭😭😭 از وقتی عروسی کردیم ۱۶ سالگی عروسی کردم همش میزنه تو سرم ک تو نازایی😭😭اینقد دکتر رفتم امپول قرص خوردم تا این ماه حامله شدم بعد اینجوری رفتار. میکنه😭😭

من تازه ۱۸ سالمه😭😭😭 از وقتی عروسی کردیم ۱۶ سالگی عروسی کردم همش میزنه تو سرم ک تو نازایی😭😭اینقد ...

خدا همه مردای بد رو لعنت کنه

غصه نخور عزیزم، واسه کوچولوهات خوب نیست. خدای ماهم بزرگه

شوهرت چند سالشه

شایدم جدی بود😭اصلا رابطه خوبی باهام نداشت اط قبل ی سر ب تایپکام بزنی میفهمی😭😭

پس حامله شدنت چی بود

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

من تازه ۱۸ سالمه😭😭😭 از وقتی عروسی کردیم ۱۶ سالگی عروسی کردم همش میزنه تو سرم ک تو نازایی😭😭اینقد ...

گریه نکن به خودت هم استرس وارد نکن

الان چند ساعت از ماجرا میگذره

لکه بینی داری یا خونریزی

فقط نترس و آروم باش و دراز بکش و اصلا نگران نباش و بگو درد دیگه ای هم داری

من فیک نیستم خانوم محترم اصلا گوه خوردم اومدم اینجا از شماها سوال بپرسم خیلی بی رحمی شماها😭😭😭😭

خب چرا دوستت نداره حامله شدی

بعد بچه زندگی بدتر میشه بهتر نمیشا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد