2777
2789
عنوان

بیاین خواب امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 49 پست

سلام عزیزم 

خواب رو همیشه خوب تعبیر کن 

و بگو خیره ان شاء الله 

و توکل کن بخدا 

ان شاء الله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

بد به دلت راه نده گلم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
یه چیزی بگم اینکه گفتی یکی بهت میگه مامانت دیگه نیست برای من هم پیش اومده دوستام طلبه هستند پرسیدن ب ...

حتی ی چیزی بگم

من ی مدت بود ناراحت بودم..‌نماز نمیخوندم نه از سرکشی ها از بی ح‌صله گی...خلاصه همون یکشنبه نصف شب توبه کردم.

اوایل به مامانم نمیکفتم آنقدر برق رفت و اومد حالم بدتر شد و زار زار کردم و مادرم متوجه سد گفت اینا جرت و پرت هست.

گذشت پنج شنبه مهمون مادربزرگم بودیم غذا با بغض قورت میدادم یهو رفتم اون یکی اتاق گفتم امام زمان منو میبینی 

من کم آوردم گناهم چیه غیبت کبرا هستم...چرا خونه نداری بیام دردم بهت بگم؟

یهو ی شماره ناشناس زنگ زد گفت خانوم ما از جمکران زنک زدیم شما اعتراض داری؟

ی لحظه خشکم زد گفتم بله؟

گفت شما تو فروشگاه چپ جمکران فرم انتقاد پر کردی ...گفتم من بله دقیقا از کتاب فروشی سمت چپ جمکران قرآن خریدم ولی ایراد داشت تعویض کردم...گفت این متن شما نوشتید گفتم نه!

یهو با بغض گفتم شما جمکران هستید گفت یله 

گفتم منو خیلی دعا کنید...اونم گفت در خدمتم ولی بعدش هر چی زنگ زدم جواب ندادن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خواب رو همیشه خوب تعبیر کن و بگو خیره ان شاء الله و توکل کن بخدا ان شاء الله بهترین ها بر ...

برام دعا کنید لطفا 

دعا کنید خدا به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم آرزو

عمرطولانی با سلامتی با عزت بده 

دورت بگردم الهی خدا از دهنت بشنوهمن ۱۰ روزه در گیر هستم...البته ی غلطی کردم اونم اینکه قرآن باز کردم ...

ببین من اولین بار سال ۹۳ اینجور شدم 

من هم فرزند طلاقم 

خیلی خیلی به پدرم وابسته هستم 

اون زمان برای کنکور میخوندم 

یه روز خوابیدم یکی تو آسمون گفت بابات یک وسال و نیم دیگه بیشتر زنده نیست ...

امسال بابام ۵۹ ساله شد و از این قضیه ۱۱ سال میگذره !

سعی کن اصلا توجه نکنی ... دلشوره هم اگر خیلی فکر کنی میگیری 

دائم فکرت رو مشغول کن و  اجازه فکر و خیال نده به خودت ...

تغدیه رو هم سعی کن از خوردن غذاهایی باعث استرس و افسردگی میشه پرهیز کنی 

تو نت هست که چی نخوری تا بهتر بشه حالت ...

و از همه مهم تر ... القا حس عذاب وجدان ، از مهم ترین راه های نفوذ شیاطین هست ... 

خصوصا تو آدم هایی که کمتر گناه میکنن و نمتونه بکشونه سعی میکنه یه جوری حس ناکارآمدی بده بهت تا باعث نگرانی و اذیتت بشه 

و اینکه پرستاری و حضرت زینب سلام الله رو خودت میدونی دیگه 

اگر امسال نشد بری فدا سرت ... شاید خدا میخواد تو این لباس به بنده هاش خدمت کنی 

کمتر خودت و دیگران رو سر این مسائل اذیت کن عزیزم 

و اینکه خوابی که دید فکر کنم خدا و اهل بیت علیهم السلام میخوادن از تاثییر دعا و توسل برای دفع این فتنه بهت بگن 

یعنی سعی کن اینجور وقت ها به جای استرس و نگران شدن ، به خدا توکل کنی و دعا بخونی 

پیشنهاد میدم چون این خواب رو دیدی یه دعا توسل ساده تو خونتون بگیر عزیزم ... چند تا در و همسایه هم دعوت کن ...

سوره حدید 

صفحه سوم 

اون در و دیوار که دیدی اونجاست 

مرز بین جهنم و بهشت 

اون طرف وه اون خانم چادری اومد بهشت بود 

این طرف منتظرین رفتن به بهشت ... 

شیاطین این طرف دیوار شما رو آزار میدن 

سعی کنید با دعا و توسل خصوصا به حضرت زهرا سلام الله علیها مانع فعالیت اونها بشین 

ببین من اولین بار سال ۹۳ اینجور شدم من هم فرزند طلاقم خیلی خیلی به پدرم وابسته هستم اون زمان برای کن ...

گلم خونمون رو پارکت هاش خراب شدن...فعلا قرار تعویض کنند.

به نظرت به خاله هام بگم ...

اندازه ی ۲ مترجا برامون هست.

یا نذر کنم خونه اوکی شه نمیدونم...

فقط اینو میدونم من به ازدواج مامانم خیلی اصرار میکردم الان پشیمون هستم.

راستی برام جالبه تو شهرمون من یرا آزادی زندانی به نیت سلامتی مامانم پول البته کم کمک کردم..‌مامانم دیسک داره گفتم خدا بهش تندرستی و طول عمر بده 

حتی خود جمکران برا موکب جمکران تو کربلا کمک کردم.

ی چیز دیگه حتی قم برا سلامتی مادر تسبیح خریدم زدم ضریح ودو تا  ۱۲۴۰۰۰ صلوات نزدیک ضریح نذر کردم  برا سلامتی مامانم.

حتی جمکران غذا نذری میدادن پول ۱ گرم طلا نذر کردم به نیت سلامتی و طول عمر مامام به اونجا بدم هر موقع مامانم سلامت شد چون دیسکش و پاش اذیت میکرد...به قند هم آلرژی داره...

خلاصه همون جمعه که از جمکران زنگ زدن

من همش استرس داشتم من برا ازدواج مامانم اصرار کردم مریض شده و فلان

یهو داییم دیدم پاش حرکت میده 

گفتم دایی چته و..‌بعد دیدم داییم رفته دکتر گفته پیاده روی کنه با عدم مصرف سیب زمینی و...مامانم رعایت کرد دردش خیلی کمتر شد.

سوره حدید صفحه سوم اون در و دیوار که دیدی اونجاست مرز بین جهنم و بهشت اون طرف وه اون خانم چادری اومد ...

با این کامنتت تمام تمام بدنم سیخ سیخ شد

سوره حدید صفحه سوم اون در و دیوار که دیدی اونجاست مرز بین جهنم و بهشت اون طرف وه اون خانم چادری اومد ...

اره ما نشسته بودیم این ور دیوار...نمیدونم چطور رفته بودیم اونجا...

بعد خانوم ها دقیقا از اون حفره بزرگ در مانند اومدن تو...

خوابم حس بدی بهم نداد.

ولی یادمه قشنگ تسبیح تو دستم بود...

بعد از قم تسبیح گرفتم...

اون خانم اولی هر فک میکردم رفته ولی پشت دیوار نشسته بود با اونایی که پیش ما بودن نمیدونم گریه میمرد یا دعا میخوند.

گلم خونمون رو پارکت هاش خراب شدن...فعلا قرار تعویض کنند.به نظرت به خاله هام بگم ...اندازه ی ۲ مترجا ...

بله دعا و نذر خیلی موثره ...

ان شاالله سلامت باشن همیشه 

پس حتمی گرو نگه دار این دعا رو 

بگو یعنی شما حاجت بدید من شراطش فراهم شد میندازم مراسم رو 

با این کامنتت تمام تمام بدنم سیخ سیخ شد

بهشت حتمی منظور بهشت سیب و حوری نیست 

بهشت گاهی آرامش و آسایش معنی میشه 

خصوصا که میگید الان بهم ریخته اعصابتون 

پس تعبیر خوابتون همین سوره میشه که گفتند بهتون همین دعا و توسل ان شاالله حل میشه

بله دعا و نذر خیلی موثره ...ان شاالله سلامت باشن همیشه پس حتمی گرو نگه دار این دعا رو بگو یعنی شما ح ...

ان شالله 

آنقدر التماس امام رضا کردم که گفتم آقا من گناهکار شما بیا به خواب مادرم بگو دخترت دچار وسوسه شده...خیالتون از بابت عمر راحت

بخدا وقتی خواستم برم سمت دارو روانپزشکی

ی چیزی بهم گفت تو همین قدر مامانت رو میخواستی؟

میخوای فراموشش کنی...

بعد آنقدر عذاب کشیدم همش میخواست بهم بگه این حس وحی هست...

آنقدر بخاطر دعاهایی که قبلا کردم پشیمون هستم...میگم کاش هیچ چی نمیخواستم قبلا 

برام دعا کن معلومه خیلی دلت پاکه و با خدایی ♥️

بهشت حتمی منظور بهشت سیب و حوری نیست بهشت گاهی آرامش و آسایش معنی میشه خصوصا که میگید الان بهم ریخته ...

میدونی خیلی بهم مسلط شدن..‌مخصوصا که نماز نمیخوندم و حجاب رعایت نکردم 

خاک برسرِ من

مامانم همیشه میگه تو هدیه امام حسینی هر جا بری تهش برمیکردی به مسیر

مامانم دیروز گفت ! آرزو خیلی از خود بی خود شده بودی

موباز میرفتی /نماز نمیخوندی...

الان حالت رو گرفتن 

ان شالله آنقدر التماس امام رضا کردم که گفتم آقا من گناهکار شما بیا به خواب مادرم بگو دخترت دچار وسوس ...

نه عزیزم من خیلی هم رو سیاهم 

فکر و خیال نکن 

نگران هم نباش 

هیچی نمیشه ان شاالله 

دلت خوش 

عمرت طولانی کنار کسایی که دوسشون داری 

تو کار و تحصیل خم ان شاالله موفق باشی و پر روزی 

یاعلی 🩷🪷