2777
2789
عنوان

بیاین خواب امام رضا

188 بازدید | 49 پست

۱روز مونده اربعین خواب دیدم که من و مامانم لباس سیاه یا چادر شاید چادر سفید پوشیدیم(یادم نمیاد دقیقا)

رفتیم ی جا بود نمیدونم زیارت کاه بود چی بود...

بعد من و مامانم رو به ی دیوار بودیم کنار دیوار هم در بود...(نمیدونم تونستید تصور کنید)

من یادمه همش امام رضا رو صدا میکردم...فک کنم میگفتم امام رضا این بار حاجتم رو بده...فک کنم تسبیح هم دست بود.

بعدش ی خانم چادری اومد و با مامانم انگار حرف زد...نمیدونم 

انگار اون زن چادری رفت از در بیرون...

بعدش چندتا زن چادری اومدن تو  با مامانم فک کنم شروع کردن گریه کردن یا دعا کردن....بعد یهو دیدم اون خانوم اولیه هم نشست بود بیرون در اونم گریه یا همون دعا میکرد.

بچه ها اون درکی میگم در نداشت چطور بگم انگار وسط دیوار اندازه یه در نبود ...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

من خوابم رو طبق عادت تو دستشویی گفتم و به آب گفتم صدقه هم گذاشتم کنار...

ی فا ل هم باز کردم...اومد سفر

یهو بعد از ظهر ی سری اتفاق افتاد...مثلا همکار مامانم مریض شد تعطیل کردن اومد خونه...

یهو رفتیم قم...اونم بگم‌ما دوریم ۹ /۱۰ ساعت راهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه گذاشتیم کنار...چهارشنبه شب حرکت کردیم و پنج شنبه ساعت ۲ اینا رسیدیم قم...

جمعه هم ساعت ۵ عصر خونه بودیم...

من حالم از اذان مغرب یکشنبه یهو بهم خورد...جالبه من همش توسل میکنم به امام رضا

اخه کی خوابو تو دسشوری تعریف میکنه ؟ 

اگ میخوای خوابت تعبیرنشه 

توی حیاط ب اب روون خوابتو تعریف کن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

صدقه گذاشتیم کنار...چهارشنبه شب حرکت کردیم و پنج شنبه ساعت ۲ اینا رسیدیم قم...جمعه هم ساعت ۵ عصر خون ...

خب

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

اخه کی خوابو تو دسشوری تعریف میکنه ؟ اگ میخوای خوابت تعبیرنشه توی حیاط ب اب روون خوابتو تعریف کن

والا تو سایت نی نی سایت میگفتن

منم چون علم تعبیر ندارم هر موقع بیدار شم مستقیم میرم دستشویی بعد هم تو روشویی آب باز میکنم به اونم میگم :/

خب

من الان دقیقا از اذان مغرب یکشنبه مریض شدم..‌دچار دلهره و استرس شدم که زبونم لال ی اتفاقی قراره برا مادرم بیوفته...

موقع درس ی چیزی گفت برا چی میخونی مامانت اون موقع نیست...

الان ده روزه حس بدی دارم...اشوبم

بعدش چی شد ؟

من خیلی سر درس مامانم اذیت مردم...شنبه نتیجه کنکور اومد.

البته من مدرک پرستاری دارم بخاطر کنکور سرکار نمیرم...

خلاصه نتیجه افتضاح بود مامانم خیلی ناراحت شد...منم گفتم سال بعد برا آخرین بار میدم...شروع کردم ولی از اذان مغرب یکشنبه دیونه شدم.

بعدش چی شد ؟

همش به خودم میگم دچار افسردگی شدم و...

ولی آخه من دقیقا به امام رضا متوسل شدم بی اختیار 

تو خوابم اون بود.

الان ترسم بیشتر شد.

شاید بخاطر حاجتت بوده... 

چون منم تازگیا یه شب دیدم رفتیم مشهد، فرداشم دیدم رفتیم حرم حضرت رقیه بعد منم چسبیدم گریه میکنم و فکر میکردم حرم امام حسینه بعد فهمیدم حرم حضرت رقیه‌س

و فکر کنم دلیلش این بود که روز شهادت حضرت رقیه من امام حسین رو به رقیه‌ش قسم دادم و بعدم از امام رضا خواستم 

ولی تا الان حاجتمو نگرفتم🙂💔

شاید بخاطر حاجتت بوده... چون منم تازگیا یه شب دیدم رفتیم مشهد، فرداشم دیدم رفتیم حرم حضرت رقیه بعد م ...

ان شالله که میگیری

ولی من الان تنها خواستم عمرطولانی با سلامتی برای مامانم و داداشمم و خودم هست.

اون موقع حاجت ازدواج مامانم رو داشتم.

شاید بخاطر حاجتت بوده... چون منم تازگیا یه شب دیدم رفتیم مشهد، فرداشم دیدم رفتیم حرم حضرت رقیه بعد م ...

در عرض ۳ روز کلا متحول شدم‌