من خواهرم 8جلسه پی ار پی انجام داد زیاد اثر نداشت اینبار دکتر بهش پیشنهاد فیلر مو داد بعد از 15روز قطع شد خیلی خوب بود دردشم بستگی به استانه درد خودت داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول کار پیش دکتر نرفت فقط طبق شنیده ها رفت یه جایی تزریقکرد الان که ازمایش داد رفت پیش دکتر گفت هم ریزش هورمونی هست هم بخاطر عملی که انجام داده هم بخاطر بیماریی که گرفته چند الگویی بود گفت مزوو پی ار پی روی موهای تو جواب نمیده
اول کار پیش دکتر نرفت فقط طبق شنیده ها رفت یه جایی تزریقکرد الان که ازمایش داد رفت پیش دکتر گفت هم ر ...
من اخه ازمایش خون دادم سونوگرافی رحم تخمدان دادم گفتن هیچیت نیست دکتر رفتم چند دوره دارو خوردم بی اثر بود رفتم پیش کسی که تزریق میکنه خودش دکتره گفت اینارو انجام بده بنظرتون برای منم موثر نیست یعنی