2777
2789
عنوان

اگر شما باشید انتخاب میکنید

177 بازدید | 27 پست

من خیلیییی علاقه دارم ادامه تحصیل بدم و برم سرکار

ولی شوهرم میگ اگ قبول کنی با مادرم زندگی کنیم برای همه چی بهت اجازه میدم

ینی خاستی درستو ادامه بده

بری سر کار

بری گواهینامه بگیری

خلاصه بهم اجازه همه چیو میده

ولی در غیر این صورت ک نرم با مامانش زندگی کنم نمیزاره هیچ کدوم رو انجام بدم

اینم بگم تو اون روستا رسمه هر کی بمونه پیش پدر مادرش خوپه و مال اموال پدر ب اون بچش ک نگهشون داشته میرسه

(مامانش روستاس خونشون و خیلییییی سلیطه و بد دهنو غرغروس))) 

شوهرمم تو همه موارد پشت مامانشه حتی مقصر مامانش باشه

"کوردها با تاریخ و فرهنگشون شناخته می‌شن، ولی شما ......... ها فقط با فحش و تنش چوب دست در خیابان!" و این است تفاوت ذات و فرهنگ ما و ......ها🟢🌞🔴 دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

یعنی چی  😐

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️درسخون🧠 ‌ °🎀A girl with big goals°اُو هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ     خود🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی 😐

یه دور دیگم بخون

میگ اگ قبول کنی بابا مامانم زندگی کنی اختیار همه چیو بهت میدم

"کوردها با تاریخ و فرهنگشون شناخته می‌شن، ولی شما ......... ها فقط با فحش و تنش چوب دست در خیابان!" و این است تفاوت ذات و فرهنگ ما و ......ها🟢🌞🔴 دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

اصلا ازدواج نمیکنم باهاش

شوهرمه 🤣😂

یه دور دیگم بخونمیگ اگ قبول کنی بابا مامانم زندگی کنی اختیار همه چیو بهت میدم

خب من خوندم

ولی خب بردش که نیستی یعنی اختیار خودتو نداری؟

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️درسخون🧠 ‌ °🎀A girl with big goals°اُو هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ     خود🌱

خب من خوندمولی خب بردش که نیستی یعنی اختیار خودتو نداری؟

نه نمیزاره

بری اونجا دیگه مغز و روح و روانی برات نمیمونه که بخوای درس بخونی یا کار دیگه ای انجام بدی

خب پس باید قید درسو و کارو بزنم