2777
2789
عنوان

بیاین عکس چشامو بزارم بهم گفتن انحراف‌داره

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 63 پست
چقدر خوشگلی عزیزمچشمات خیلی ناز و معصوم‌ههزار الله اکبر، خیلی نازیاز خداشونم باشه، بخدا اصلا انحراف ...

فدات شم مثل چشات🤍

کاش همونقدر که من‌چهره معمولی اونو زیبا میدیدم اونم منو قشنگ‌میدید 

اون دلمو خورد خورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچیو بهم زدم

فقط بخاطر همین عزیزم؟ 

نباید این کارو میکردی. البته من بهت حق میدم. ولی یه بار باید فرصت مبدادی و ناراحیتو ابراز میکردی ولی نه جوری که نقطه ضعفت باشه.

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
الهیی عزیزم ..چرا بیخود خودت ناراحت میکنی

نمیدونم 

شاید چون همه میگفتن بهت نمیاد چاقه زشته میگفتم نه اون به من میاد اون خیلی اخلاقش خوبه ولی همون پسر و مادرش دلمو شکستن

مادرش میگفت پسرم میخواد زن بگیره باید بی ایراد باشه دیگه

فقط بخاطر همین عزیزم؟ نباید این کارو میکردی. البته من بهت حق میدم. ولی یه بار باید فرصت مبدادی و نار ...

بهش گفته بود که داییم نامزدشو برده دندون پزشکی ببینه دندون خراب نداشته باشه

پسره معلوم الحال بوده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

فدات شم مثل چشات🤍کاش همونقدر که من‌چهره معمولی اونو زیبا میدیدم اونم منو قشنگ‌میدید اون دلمو خورد خ ...

🫂♥️

بخدا لیاقت ندارن، از بس خودت دلت پاک و مهربونی که اونو زیبا دیدی

تو رو خدا غصه نخور، بخدا که خیلی زیبایی، مطمئن باش بهترینها برات پیش میاد، بهت قول میدم😘🫂

نمیدونم شاید چون همه میگفتن بهت نمیاد چاقه زشته میگفتم نه اون به من میاد اون خیلی اخلاقش خوبه ولی هم ...

دیگه این کارو نکن شخصیت خودت به خاطر انسان های دو هزاری زیر سوال نبر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بازم میذاری ببینیم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی