2777
2789

لطف میکنین درمورد این محله ها و بافت فرهنگی و دسترسی و ... راهنمایی کنین لطفا؟ کلا تجربه‌تون چی بوده از این محله‌ها

فردوس غرب، شرق

سازمان برنامه شمالی

شهران

جنت مرکزی، جنوبی

کاشانی اباذر

باغ فیض 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرهنگی متوسط ببین پولت ب کجا میرسه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
هیچکدوم مترو نداره که 🫠برو جنت آباد شمالی کیفش رو ببر سمت پایین نیا

واقعا؟ فردوس و اباذر رو که میدونم دارن، جنت رو نمیدونستم

نه جنت شمال بافت فرهنگیش به نسبت جنوبی و مرکزی خوب نیست

بچه جنت آباد هستم چه اطلاعاتی میخوای بگم مامانم هر روز بیست متری گلستان هست

لطف میکنین در مورد شمال مرکزی جنوبیش راهنمایی کنین؟ و کلا محله خوبیه توصیه میکنین؟ در مقایسه با سازمان برنامه شمالی چطوره؟

مرسیی

لطف میکنین در مورد شمال مرکزی جنوبیش راهنمایی کنین؟ و کلا محله خوبیه توصیه میکنین؟ در مقایسه با سازم ...

من خودم جنت آباد رو به شاهین و شهران ترجیح میدم

اما پونک خوب بهتره 

خودمون اول خونمون جنت آباد شمالی بود الان مرکزی هستیم مسلما مرکزی بهتر از شمالی و جنوبیه پایین پارک الیاد هستیم 

بهترین خیابون برای خرید هم همون گلستان هست که گفتم هر وقت اونجا راه بری خلاصه یا مامانمو میبینی یا عمه هامو یا دخترعمه هامو 

همشون هر روز اونجا در حال خرید هستن خخخ