2777
2789
عنوان

حواشی عشق ابدی

133 بازدید | 12 پست

بچه ها میدونستیدبه  امیر حسین و تیمش میگن تیم کفتارا ترانه تو یوتیوبش افشاگری کرده از بس بدجنسن این به سودا خیانت کرده تا برنامه تموم شده و تحقیرش کرده گفته بروگمشو بعد سودا بیچاره رفته با مهراد مهراد چند مدت با هم بودن یه جا مچ مهراد وگرفته دروغکی گفته من خونه م ولی دیده ترانه فیلم گرفته براش فرستاده از تولدش دیده مهرادم هست و با نگار میرقصیده فیلمش تو یوتیوب هست 

بعد مهراد بچه ها همیشه آویزون کیف سودا بوده کارتشو خالی می‌کرده در واقع مهراد علاف و بی پوله 

بچه ها تو برنامه گوشی ها رو میگرفتن  دکتر پژمان دوتا داشته بدجنس اولی رو داده دومی رو قایم کرده تا با دوست دخترش ارتباط داشته باشه بعد دوست دخترش زنگ زده به پرستو صالحی نفرینش کرده که آورده پژمانو تو این برنامه 

واقعا عاشق ترانم

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

همشون یه مشت اسکل و انگلن

فقط مهبد و نگار و دوست داشتم

سودا هم معلومه اسکل و ساده ست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کسی هم هست این برنامه ها رو نگاه کنه؟

آره ما نگاه می کنیم

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

دیدی یوتیوبشو

بلی😁

چه انسان های عجیبیحتی آدم بیکارم باشه اینا سرگرمی جالبی نیستن گرچه بسته به علاقه و سلیقه ی فرده، اما ...

بد نیست جالبه یه چیزایی یاد میگیری این که هیچکس ازش هیچ چی بعید نیست