2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حالم خیلی بده ازدواجم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه پسرای ایران  هااااااااررر شدن هاااار 

من با یه پسره اشنا شدم 

قدم ۱۷۱ وزنم ۵۷ خدا شاهده نقصی تو صورتم نیست فقط پوستم گندمیه   تحصیلات عالی شغل عالی 

بعذ برگشته به من میگه من دختر سفید شیرنجی دوست دارم !

دوست دختر دوستم دافه ! خیلی خوشگله ! 

یه هفته س باهم اشنا شدیم اعصاب منو ریخته بهم 

خواستم بگم بجای ناراحتی خدارو هزار بار شکر کن که بهم‌خورد 

این ادم نه تنها خودش بیشعوره بلکه خانواده بیشعوری هم داره 

خدا نجاتت داده 

نگران اینده هم نباش خیلیا ازمایس میدن و عقد نمیشه اتفاق مهمی نیس ازمایسه دیگه

میتونی بگی به تفاهم نرسیدیم

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
میترسم تو سایت بمونهدلم خیلی گرفته خیلی

هیچی نمی مونه عزیزم

دلت هم نگیره چون خدا بهت نگاه انداخته که بهم خورد این وصلت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

نه عزیزم 

اصلا نگران نباش 

اولا جایی ثبت نمیشه 

دوماً مطمین باش اتفاق بهتری منتظرته 

اگر هم الان فامیل و اطرافیان در جریان قرار گرفتند میتونی بگی یا آزمایشاتتون به هم نخورد یا اینکه بگی تحقیق کردیم خوب نگفتن راجع بهشون 

دلیلی نیست به همه توضیح بدید 

یه خواستگاری ساده بوده اتفاقی که نیفتاده بوده که بخوای نگران آینده باشه 

خودتو ناراحت نکن عزیزم

همچی خوب بود تا اینکه سوال پرسید چشت مشکل دارهگفتم چطور گفت مامان میگ سرشو میندازه پایین شاید انحراف ...

وای خدایا چقدر بیشخصیت، چه ایرادهای چرت و پرتی.

نمیدونم واقعا چی بگم که آروم بشی  فقط امیدوارم جوری بختت سفید و بلند بشه که به گوششون برسه

اگه نپسندیده بود چرا رفتید ازمایش شماهم روش عیب بذار بهتر که نشد  اگه واقعا مرد بود رو دختر مردم حتی اگه واقعیت هم داشت  عیب  نمی ذاشت  این جور آدم ها که ایراد جور هستند بدتر به سرشون میاد