2777
2789
عنوان

بدون دلیل گذاشت رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 91 پست
قرار نیست شما کاری کنی خودش گفته حالش خوب نیست این یعنی خودش هم نمیدونه چشه

ولی چرا آخه یهویی شد بلاکم کرد😭😭

به خدا من هنوز تو شوک هستم نمیدونم چکار کنم😭😭

ولی چرا آخه یهویی شد بلاکم کرد😭😭به خدا من هنوز تو شوک هستم نمیدونم چکار کنم😭😭

بسپار به زمان

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اگه حداقل با دلیل میگفت من الان کمتر میسوختم😭😭

خب مهم نیستی براش 🤷🏻‍♀️ 

اگه بودی هم که میموند کنارت نمیرفت

در کل به نظرم دلبسته به ادمای مجازی نباش چون ثبات ندارن

بود و نبودت به ی دکمه بلاک وابسته اس

کدوم زمان؟ رو به روز دارم بدتر ضربه میخورم💔

دنیا که به آخر نرسیده سعی کن خودتو جمع کنی 

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

کجا براتون بفرستم؟چون اینجا عکس ها میمونه

همینجا بفرس بره 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بهم پیام ندهبهم پیام نده حالم خوب نیستفعلا پیام ندهحالم خوب شد خودم از بلاک بیرون میارم بهت پیام مید ...

پسر جون

توی سن شما این بازیا طبیعیه

بکش کنار و فراموشش کن

دیگه دلش نمیخاد باهات در ارتباط باشه

منتها یه ذره خشن رفتار کرده که البته اگه آدم سیریشی هستی خب طبیعیه که اون اینکارو کنه

فراموشش کن و اصصصصصلا بهش پیام نده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم