2777
2789

درست یه ماهه مصرف میکنم امروز بهداشت برگشته میگه داروخونه اشتباهی داده اصلا اینو تو بارداری مصرف نمیکنن 

پزشک برات تجویز کرده بود؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار دار نبودم ولی یه سری گرفتم...مکمل بود فکر کنم....کپسول قهوه ای و بزرگ....تو گلوم گیر میکرد همیشه😅🤣

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

نگووو😭😭😭😭الان چه خاکی بریزم سرم

حالا بش فکر نکن برو دکتر ولی اگه تو نسخه نبود برو پدر اون داروخونه رو دربیار

حتما فاکتور دارو هارو هم ببر اگه داری

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

داروخونه ممکنه اشتباه بکنه 

چند وقت پیش یه دختره همینطوری فوت شد 

مامانش گفت سردرد داشت گفت برام مسکن بگیر براش از داروخونه مسکن گرفتم 

بعد از اینکه خورد مدام مثل مرغ سرکنده به خودش می‌پیچید بردمش دکتر نتونستن تشخیص بدن چشه سریع فوت کرد 

ازش آزمایش گرفتن فهمیدن قرص برنج داده خورده بود عوض مسکن 

چند روز بعد از خاکسپاری از داروخونه رنگ میزنن که خانم خانم قرص اشتباهی دادیم استفاده نکن 

الان مشغول دادگاه و شکایت و اینا هستن 

نگووو😭😭😭😭الان چه خاکی بریزم سرم

عزیزم استرس به خودت راه نده

خدا لعنتشون کنه که اینقدر بی مسئولیت و بیسوادن

شاید به خواست خدا هیچ اتفاق بدی نیفتاده باشه. اصلا نگرانی به خودت راه نده

برو دکتر که چکاپهای لازمو برات انجام بده فقط

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم