2777
2789
عنوان

کسی تازگیا گوششون سوراخ کرده ⁉️

115 بازدید | 24 پست

هزینش چقد شده؟

یه کلینیک میخواستم واسه تزریق برم اونجا ام انجام میدادن گفت که با دستگاه انجام نمیدن با آنژیوکت سوراخ میکنن ولی گفت ۳۵۰ یه کم زیاد نگفت؟🗿

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منو نخورن زیاده 

من رفتم سالن زیبایی زدم آنژیوکت تازه باز کرد تمیز بود یک سالم میگذره هیچی هم نشده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

با آنژیوکت درد نداره؟ یه جوریم شد

ببین میخوای سوراخ کنی دیگه( احتمالا رو غضروف که میخواد با آنژیوکت سوراخ کنه)

تا ۲ ماهم نمیتونی بخوابی😂

پیشنهاد میکنم یه گوش بزن که به طرف دیگه بتونی بخوابی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اگه منو نخورن زیاده من رفتم سالن زیبایی زدم آنژیوکت تازه باز کرد تمیز بود یک سالم میگذره هیچی هم نشد ...

😂😂😂 از نظر منم زیاده واسه نرمی گوش آخه

دوستم با دستگاه انجام داده فک کنم گفت یه ماه پیش ۲۰۰  برم همونجا🗿😂

چطوری با چیمور مورم میشه من😂😂😂

انژیوکت دیگه

کرم بی حسی بگیر بزن به گوشت محکم فشارش بده کامل بی حس میشه 

ببین میخوای سوراخ کنی دیگه( احتمالا رو غضروف که میخواد با آنژیوکت سوراخ کنه)تا ۲ ماهم نمیتونی بخوابی ...

نه بابا واسه نرمی گوشم میخوام من 

عهههه منم کلا یه وری نمیخوام اذیت میشم پس🤦🏻‍♀️

😂😂😂 از نظر منم زیاده واسه نرمی گوش آخهدوستم با دستگاه انجام داده فک کنم گفت یه ماه پیش ۲۰۰ برم ه ...

با دستگاه رو پیشنهاد نمیکنم 

دردش عفونت و رسیدگی و متأسفانه اگر چیزی نکنی توش جانش سیاه می‌کنه کلا متنفرم از دستگاه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

نه بابا واسه نرمی گوشم میخوام من عهههه منم کلا یه وری نمیخوام اذیت میشم پس🤦🏻‍♀️

اصلا نمیتونی به پهلو بخوابی

من اردیبهشت سوراخ کردم هنوز درد میکنه