2777
2789

شده حتی وقت بیرون رفتن کلی غر زدم چرا بی نظمه بعد خونه رو تمیز کردم بریم

مامانم بیخیااال

من حرص میخورم واقعا دست خودم نیست😭

بعد الان خانواده  خونه نیستن من نشستم سالن رو برق انداختم اتاقمم همینطور

ولی اتاق مامانم وحشتناکه بخدا

کاااااااااش میتونستم عکسشو بزارم

قدم نمیشه برداشت تا این حد !

روی تخت پایین تخت دور تا دور لباس و کیفه

می  ارایشش بهم ریخته

در کمدش باز ی عالمه لباس بیرون ریخته

کم مونده برا این بی نظمیه بشینم گریه کنم😭

پس چرا شبیه من نشده مامانم😭من از بیرون میام اول اتاقمو تمیز میکنم بعد لباسامو بیرون میارم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

وضعیت من و دخترم همینه. من همه جا رو تمیز میکنم جز اتاق خودش اونم همه جا رو گند میزنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت من و دخترم همینه. من همه جا رو تمیز میکنم جز اتاق خودش اونم همه جا رو گند میزنه

وای من خیلی حالمو بد میکنه بی نظمی😭

چقد عجیب تا بوده مادرا از دست بچه ها مینالیدن حالا بچه ها از شلختگی مامانا شکایت میکنن

بخدا اینقدر شلختست

حیف خونه زندگی ک داره

ی آشپزخونش همیشه تمیزه  اونم از بس من غر زدم

وای منم نمیکشم اما مامانم بدتر از من اما یهو به خودم اومدم دیدم من ۳۶ساله فقط خونه تمیز کردم

ولی واقعا مرتب بودن ی چیز دیگست🥲

مادرتون طبیعی نیست.شما هم زیادی حساسیت دارید

اخه مرتب بودن کجاش حساسیته

منتظرم مامانم بیاد خونه بهش بگم ظهرا بجا اینکه ۳ ساعت بخوابی اتاقتتو تمیز کن

۱ ماهه تمیز نکرده بخدا

حتما شما به عمت کشیدی تمیزی رو😊😅

واقعا خونه بی نظم باشه نمیشه زندگی کرد

من دوران پریودم با اینکه حالم بده اتاقمو کااامل تمیز میکنم 

اخه مرتب بودن کجاش حساسیتهمنتظرم مامانم بیاد خونه بهش بگم ظهرا بجا اینکه ۳ ساعت بخوابی اتاقتتو تمیز ...

اینکه میگید اول مرتب میکنم بعد لباسمو درمیارم.یه کم چون مامانتون مرتب تیست شما بیش از حد مرتب شدید

بخدا اینقدر شلختستحیف خونه زندگی ک دارهی آشپزخونش همیشه تمیزه اونم از بس من غر زدم

پدرت هیچی بهش نمیگه ؟ خاله هات و سمت مادری همه اینجوری ان؟ پدرت منظمه ؟ 

چند سالته ؟ سر کار میری ؟ اگه میری بگو مراعات منو هم بکن خسته و کوفته میام باید خونه هم جمع کنم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
واقعا خونه بی نظم باشه نمیشه زندگی کردمن دوران پریودم با اینکه حالم بده اتاقمو کااامل تمیز میکنم

منم روی تمیزی خیلی حساسم درکت میکنم .

حالا اگه حوصلش داری پاشو یکم اتاق مامانت جمع کن 

وقتی هم اومد بگو مامان خوبم دیگه اتاقت بهم نریز🤪😁