2777
2789
عنوان

به آگهی کار دیوار میشه اعتماد کرد

65 بازدید | 10 پست

خانما من رشتم ژنتیک ترم اخرم 

از تو دیوار یه آگهی پیدا کردم ماله ازمایشگاه تشخیص طبیه،  که تو یکی از محله های پایین شهر شهرمونه 

بعد نه آدرس زده نه اسم ازمایشگاه رو زده 

نوشته پرسنل فقط خانم ، حقوق۱۲تا ۱۵ 

وضعیت سربازی هم زده فرقی نداره 

بیمه هم داره 

حالا الان میخوام زنگ بزنم ولی میترسم راستش 

اگه گفت مثلا اسمتو بگو چی بگم ؟؟؟ 

چطور میشه فهمید فیکه یا واقعیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرشون به نطرم فیکه. اگه درست بود آدرس داشت. درضمن اگگگه رفتی تنها نرو با دوتا مرد برو . یکی کنارت باشه. یکی بیرون واسته

اللهم الرزقنا شهادت❤️ تنی خونین درآغوش حرم رفت، دلا دیدی که حاجی زاده هم رفت. سرود بی قراری خوانده ام باز، چرا از قافله جا مانده ام باز......💔

عزیزم ی شماره جدا باید داشته باشی برای همین چیزا اون بدی اطلاعاتت بفرستی شماره فیک بذاری همون ی هقته ذونش بذاری خطو بخوان زنگ میزنن نخواسته باشن زنگ نمیزنن اینجوری شماره اصلی ندارن مزاحمت شن اطلاعاتت ک بدردشون نمبخوره 

عزیزم ی شماره جدا باید داشته باشی برای همین چیزا اون بدی اطلاعاتت بفرستی شماره فیک بذاری همون ی هقته ...

اتفاقا دارم ، هیچکسم نداره این شماره مو 

منتها اکانت اینستا و تلگرام و واتساب و ایتا و ... دارم

منظورت از اینکه چیکار کنی چی دقیقا نفهمیدم  من اینکار میکردم مزاحمم نشن  اسم کوچیکت ننویس فامیل فقط سن منزل دقیق ننویس فقط محدوده منزلتون بزن مثلا اولین چهار راه یا میدون نزدیک خونتون  دیگه بیمه  امنیت شغلی باید بری تو کار مشخص بشه  ی هفته ازمایشی بری میفهمی چ طوریه 

اتفاقا دارم ، هیچکسم نداره این شماره مو منتها اکانت اینستا و تلگرام و واتساب و ایتا و ... دارم

اشکال نداره اینستا نشون نمیده اگر مخاطبین ببندی باقی چیزا عکس اگر داری پروفایلت ببند برای غریبه ها تو ی اطلاعات کلی نیاز دارن بده هفته اول مشخص میشه محیط چ جوریه همون مصاحبه اول بری از رفتارها سوالاتش نگاهش حتی میفهمی ادم درست حسابی هست یا نه خب اگر رفتی دیدی حس بدی پیدا کردی نرو اگر دیدی حس بدی پیدا نکردی ی مدتی ازمایشی میری همچی زیر نظر بگیز رفتارشون با پرنسل با مشتری با همدیگه تو حقوق دادن سوال کن از این اون یا بیمع بقیه ببین چطور رد میکنن اینجور چیزا ی چند بار بری مصاحبه حتی اگر ازمایشی کار نکنی دستت میاد چ جوریه اونم گفتی ادرس نداره لسم نداره خب وقتی بهت زنگ بزنن مشخص میشه کجاست اسمش چیه از در بری داخل مشخص ازمایشگاه هست یا نه نترس من انقدر تولیدی کارخونه رفتن خارج شهر فقط اول وارد میشی ب تابلو محدوده اینا حواست باشه واسه من اینجوری بود  

الان نمیدونم زنگ زدم چی بگم نکنه کلاهبرداری باشه

نه بابا کلاهبرداری با اطلاعات تو نمیشه بکنن اخه کد ملی نمبخوان یا سماره کارت که فقط اطلاعات ساده م حتی مدرکم کپی گرفتن نرفتم بگیرم نگران نباش فک کنم یکم استرسی هستی