2777
2789

خسته شدم بس ک سر خیابون وایسادم واسه تاکسی و اسنپ گرفتم 

من همش تو رفت و آمدم 

واقعا اسیرم خیلی بی وسیله ای سخته.اما پول ماشین ندارم.دلم میخاد ۲۰۶ بگیرم اما پول یه موتور هم ندارم.

الان ۲۰۶ و کوئیک چنده؟؟؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با پراید شروع کن ۲۰۶ پیشکش

خب مگه هنوز پراید تولید میشه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

منم....خدا

نه یه شوهر دارم ک ماشین داشته باشه  ک راحت باشم نه پول دارم ماشین بکیرم

دست دو پراید بخر صدو پنجاه

دست دو همش خرابه نمیگیرم همش باید خرجش کنی 

خب مگه هنوز پراید تولید میشه؟

دست دوم منظورم بود اونم گرونه

پراید تولید نمیشه فقط پراید وانت تولید میشه صفرش ۴۳۰ تومنه نرخ سواریش هم بر همین اساس تعیین میشه

یعنی 

تو سواری بخوای بهری مدل ۹۵ سفید عروسکی ۲۸۰ تومن برات میوفته 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دست دوم منظورم بود اونم گرونهپراید تولید نمیشه فقط پراید وانت تولید میشه صفرش ۴۳۰ تومنه نرخ سواریش ه ...

دست دو همش خرابه و باید خرجش کنی نمیصرفه

دست دو همش خرابه و باید خرجش کنی نمیصرفه

شما موقع ماشین خریدن باید اون ماشین ببری کارشناسی مشکل نداشت میخری و اون ماشینم تا ۱ سال سالمه برات

اتفاقا ماشین صفر نمیصرفه 

کسی صفر میخره حداقل خونه داشته باشه اگ با ماشین صفرش تصادف کرد  یا روش یه خط افتاد ۱۰۰ میل ضرر کرد فشار نخوره 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛