2777
2789

وای مامانم همونجوری شوخی شوخی شال اورد سر بابام کرد برای خنده 

یهو شالو زیر گلوش فشار داد بابامم دراز کشید مامانم اصلا نفهمید یهو دید بابام بیهوش داشت میشد گفت وا چی شد 

منم بالا سرشون بودم انقدر هول کردم که نگو ولی بازم رفتم سریع اب اوردم مشتمو پر کردم ریختم تو صورتش 

دوباره سرحال شد 

وای دور از جونش داشت خفه میشد چشماش رفت بالا

بعدش سریع دیدم به هوش اومد رو دست و پا و صورتش اب ریختم 

الانم سرحاله

مراقبت خاصی دیگه نمیخواد؟

خندم میگیره😂😂

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂بیچاره

خیلی هول کردیم 

مامانم فقط میگفت چی شد ولش کن بابا داره شوخی میکنه که یهو فهمید جدیه

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

مامانت سالمه الان؟😄بلایی سرش نیاورد؟اخه این چه مدل شوخی کردنه؟یواش تر بابا

بدبخت تا دقیقه ۹۰ گفت شوخیه شوخی

فقط حسی که اون لحظه مامانت داشت 😁

حسی که من داشتم بد بود وایییییی

حسی که من داشتم بد بود وایییییی

خداروشکر بخیر گذشت 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)