2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دوتا سیلی زده تو صورتم حق با کی هست به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 11937 بازدید | 203 پست
همون موقع تو هم میرفتی تو ماشین ببینی چه میکردن واسه چی از تو پنجره فقط نکاه کردی

ازشون ترسیدم خیلی بی آبرو و سلیطه هستن میریختن سرم کتک کاری

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

[QUOTE=393117008]جدا شو این وضعیت کخ من میبینم نمیشه اگه اونو میخواسته گوه خوردن نگرفتن براش عوضیای ...

بله خدا نکنه کسی گیر آدم شر و عوضی بیفته 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=393117008]جدا شو این وضعیت کخ من میبینم نمیشه اگه اونو میخواسته گوه خوردن نگرفتن براش عوضیای ...

مگه دستشه مدرک جمع کن بگو دیونه است کتکم میزنه از اون زنه موقع رفت و آمد فیلم بگیر و...

چقدر سخت،

خدا به داد دلت برسه.

اون دختره که بی بندباره معلوم ..آبرو نداره و براش مهم نیست

شوهر شما حالا که زن برده نباید با اون دختر بگرده که اونم عین خیالش نیست....مادر شوهر هم که دست پیش رو گرفته پس نیافته...

خانوادتم که پشتیبانت نیستن

خیلی شرایط سختیه

یا باید از اونا بیشتر سلطیه بازی در بیاری که بترسن کنار بکشن

یا که طلاق بگیری هرجوری میتونی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
به نظرم جنگ روانی را بندازهررررر چی که حرص شونم در میاره انجام بده

سری های قبلی این کارو کردم در نهایت خودم بازنده شدم انگار خدا هم سمت اونا هست

[QUOTE=393116950]چرا فیلم نگرفتی که مدرک باشه وقتی زدت تو هم می‌زدی زنیکه رو.پاتو توی یک کفش کن جداشدی مهرتوبزاراجرا[/QUOTEننمیشه

نمیشه به این راحتی نیست 

پس قانون چیه خودتو جمع کن اون اونجوریه محکم تر باش توهم کوتاه نیا

میاد خانوادم و تحریک می‌کنه اونام میزننش پرونده سازی می‌کنه بر علیهشون

ببین عزیزم اگه شوهرت پشتت نیست و آدمی که خونه شو و زندگی شو جدا کنه از مادرش نیست، نزار بچه دار بشی و جداشو، به چیشون دلت خوش باشه وقتی شوهرت پشتت نباشه و مادر شوهر میاد راحت سیلی میزنه و بی احترامی میکنه، شوهرت حق نداشته با یه دختر تو ماشین بمونه حتی اگه کاری هم نکنن

کاش شهامت داشتم میرفتم خیلی بی سر و زبون و ترسو ام

خوب تا کی اخه؟این یبار رو ندیده بگیری.سری های بعدی رو چی؟

منم مثل شما خجالتی و ترسو ام

ولی یوقتهایی واقعا نیازه...همینجور چیزی نگی از نجابتت سو استفاده میکنن هر کار بخان میکنن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چ وقیح پرو اینا ک اینقدر وقیحن چرا همون اول با دختر دایی ازدواج نکرد تازندگی شما رو تباه نکنه

میگه خرابه زن پاک میخواستم بعد عوضی یواشکی باهاشه