2777
2789

سلام مادرشوهرم دوسم نداره کلا ازم متنفر هستش 

با شوهرم اختلاف داریم خیلی طلاق نمی‌ده بعد شوهرم با دختر داییش از مجردی رابطه داره خیلی با هم گرم هستن دختره صاحب نداره با مادربزرگش زندگی می‌کنه بعد مادرشوهرم اینا طبقه پایین ما هستن قطع ارتباطم نمیرم خونشون دو شب بود شوهرم تا ساعت ۲ نصفه شب می‌رفت پایین بعد شک کردم فهمیدم دختره بیصاحب با مادربزرگش اونجا هستن دیشب شوهرم باز بعد شام رفت اونجا نشسته بودن تو حیاط بعد از پنجره اتاق دیدم دختر داییش با وضع فجیع بی حجاب و لباسا جلف رفت نشست تو ماشین شوهرم اونجا تو ماشین بود  نیم ساعت بعدش در اومد بعد به شوهرم گفتم چکار کردید میگه آهنگ گوش دادیم منم پیام دادم به دختره که جلفی و خرابی و هرزه بعد به مادرشوهرم گفت مادرشوهرم امروز آمده دم در حرف بد زدن و دفاع کردن میگه گوه خوردی ابرو برادرزادمو بردی گفتم تو ماشین نیمه لخت با شوهرم بوده تو ماشین معلومه هرزه هست بعد دوتا محکم زد تو صورتم دستاشم گنده هستن درد کرد خیلی بعدم به شوهرم گفته زنگ زد دعوام کرد و کلی تهدید  منم گوشی قطع کردم اعصابم خراب بود رفتم مترو گردی بعد اومدم پیش مادربزرگم نمیرم چند روز این قدر توهین و بی حرمتی کشیدم از دست شوهرم و خانوادش تو این چند ماه

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

خوب چرا با این وضع میخوای با همچین آدمی بمونی؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد وقیح و پررو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
طلاق نمی‌ده خانوادم پشتم نیستن چکار کنم؟

یعنی چی طلاق نمیده خب یا درست زندگی کنه یا طلاق بده دیگه مهریه میخوای ازش؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️