سلام دوستان
ماه پیش بعد از یکسال و هفت ماه از رلم خیانت دیدم
نه پشیمون شد نه حرفی نه چیزی تازه واسه اولین بار یه سری حرفایی که نباید یه سری رفتارا از خودش نشون داد و محل نداد و رفت
من چیزی کم ندارم نه فیسی نه استایلی نه از نظر لول خودشم همیشه خیلی چیزا رو تکرار میکرد و میدونست
آنفالو و ریموش کردم و از همه جا هم شمارشو پاک کردم همون موقع چند روز پیش ک تولدم بود و فرداش استوری خواهرمو دید اومد پیام گذاشت واسم تولدت مبارک باشه هدیه ای که خیلی وقته واست خریدم محفوظه فلان جا اومدی بهت میدمش (من الان یه شهر دیگه ام و تا ماه دیگه میرم شهر اونا)
با حسابدارشونم بهم خیانت کرد منم اونموقع زنگ زده بودم به دختره و و و
اینجوری هم فهمیدم که تولدش بود رفتم پیشش کادو خریدم واسش و ... موقع برگشت دوتا پیام ازش دیدم تو گوشیش
الآنم هیچی واسم مهم نیست جز اینکه چطور ابراز پشیمونی نکرده چطور میتونم پشیمونیش و ببینم و دلم خنک شه!!!!
وگرنه رابطه باهاش و نمیخوام و ارزش خودمو میدونم
شما مورد اینطوری دیدید که بعد از خیانت طرف و ترجیح بده و اصن پشیمون نباشه یا شایدم به روی خودش نیاره؟
دلم میخواست اذیت باشه درگیر باشه ولی وقتی با طرفه شاید حتی بمن فکرم نکنه با اینکه طول رابطه یچیز دیگه نشون میداد
دختره هم اینقد چیپ و بی لوله از وقتی که من باهاش بودم پیغام پسغام غیر مستقیم میفرستاد از طریق بقیه بخواد منو حرص بده جلو من باش میپرید تو آسانسور و اصن خیانتشو فهمید که با منم بوده اصن واسش مهم نبود فک کنم و ادامه داد ...