2777
2789
عنوان

خیانت

137 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

ماه پیش بعد از یکسال و هفت ماه از رلم خیانت دیدم

نه پشیمون شد نه حرفی نه چیزی تازه واسه اولین بار یه سری حرفایی که نباید یه سری رفتارا از خودش نشون داد و محل نداد و رفت

من  چیزی کم ندارم نه فیسی نه استایلی نه از نظر لول خودشم همیشه خیلی چیزا رو تکرار میکرد و میدونست

آنفالو و ریموش کردم و از همه جا هم شمارشو پاک کردم همون موقع چند روز پیش ک تولدم بود و فرداش استوری خواهرمو دید اومد پیام گذاشت واسم تولدت مبارک باشه هدیه ای که خیلی وقته واست خریدم محفوظه فلان جا اومدی بهت میدمش (من الان یه شهر دیگه ام و تا ماه دیگه میرم شهر اونا)

با حسابدارشونم بهم خیانت کرد منم اونموقع زنگ زده بودم به دختره و و و 

اینجوری هم فهمیدم که تولدش بود رفتم پیشش کادو خریدم واسش و ... موقع برگشت دوتا پیام ازش دیدم تو گوشیش

الآنم هیچی واسم مهم نیست جز اینکه چطور ابراز پشیمونی نکرده چطور میتونم پشیمونیش و ببینم و دلم خنک شه!!!!

وگرنه رابطه باهاش و نمی‌خوام و ارزش خودمو میدونم 

شما مورد اینطوری دیدید که بعد از خیانت طرف و ترجیح بده و اصن پشیمون نباشه یا شایدم به روی خودش نیاره؟

دلم میخواست اذیت باشه درگیر باشه ولی وقتی با طرفه شاید حتی بمن فکرم نکنه با اینکه طول رابطه یچیز دیگه نشون میداد

دختره هم اینقد چیپ و بی لوله از وقتی که من باهاش بودم پیغام پسغام غیر مستقیم می‌فرستاد از طریق بقیه بخواد منو حرص بده جلو من باش می‌پرید تو آسانسور و اصن خیانتشو فهمید که با منم بوده اصن واسش مهم نبود فک کنم و ادامه داد ...

من ازدواجم کرده بودیم رابطه هم داشتیم خیانت کرد اونم با چندددد نفرن نه تنها پشیمون نبود زبونشم دراز بود، ول کن بره اگه علنی نبوده و رابطه نداشتی فدای سرت که رفت برو پی بقیه زندگیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بیشتر دنبال گرفتن حال اون باشی .وقت. انرژی و حال خوب خودتو تلف میکنی.

بسپارش به لیاقتش

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
لیاقت تو رو نداره بالاخره یه روزی پشیمون میشه کارما کار خودشو بلده تو نگرانش نباش

من تعجب میکنم چطور در لحظه پشمیون نشد اصن گردن هم نگرفتن همو پسره می‌گفت پیامای اونه داره فلان چیز و میگه دختره گفت نه اصن من نبودم

کارما رو بهش اعتماد دارم می‌خوام بیاد و ببینم واقعا اینجوری اروم نمیشم تا نیاد و من ردش نکنم

من ازدواجم کرده بودیم رابطه هم داشتیم خیانت کرد اونم با چندددد نفرن نه تنها پشیمون نبود زبونشم دراز ...

☹️☹️☹️همش میگم الان اون حالش خوبه داره خوش میگذرونه منم اینجوری ...

☹️☹️☹️همش میگم الان اون حالش خوبه داره خوش میگذرونه منم اینجوری ...

عزیزم یبارم گفتم، اگه علنی نبوده و رابطه نداشتی اصلا ارزش فکر کردن هم نداره، حالا اگه اونطوری بود میشد گفت یه مدت درگیری داره، ولی الان فقط حس درونی خودته خوب میشی بعد یه مدت اصلا زیادی غصه نخور

هر چی بیشتر دنبال گرفتن حال اون باشی .وقت. انرژی و حال خوب خودتو تلف میکنی.بسپارش به لیاقتش

اینکه اره واقعا ولی با فکر اینکه اون خوشه و اصن نیومد سمتم حتی گارد هم گرفت حالم بدتر میشه

رابطه که به نفع من تموم شد ولی دلم میخواست تو ظاهر و جلوی اوپن همینطور  باشع نه اینجور بره پی زندگی و خوشیش

گردن میگیره به زودی هم میگیره بهت التماس میکنه دیدم که میگم

وقتی اون دختر بیست و چهار جلو چشمشه یا واسه کار همش تلفنی ارتباط دارن. و منتظر همچین موقعیتی بود عمرا ولش کنه 😏

و می‌دونه منم این ماه برمی‌گردم سفت همه چیو میچسبه

دلم میخواد با چشم خودم حال بدی و پشیمونی پسره رو ببینم و بگم خب که چی