2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر کیکی با میوه بپزید یه بافت نرم تر و حالت خیسی داره

مگر اینکه اسلایس کنید و خشک کنید تا حدی و رطوبتش بره


به صورت پوره چون اب همراه موادش هست خیس میشه تا حدی بافت کیک باید مایعات رو حذف یا کم کنی بجاش


میتونید به صورت برگردون درست کنید 

یا برش نازک بزنید و لایه لایه مواد کیک بریزید و یه لایه روش هلو یا شلیل بزارید 

اول برش بزنید با دستمال تا حدی ابشون رو بگیرید و بعد استفاده کنید

مثل کیک سیب دارچین لایه ای بزارید

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بجای یه لیوان شیر مثلا یه لیوان پوره میوه بزنم نمیشه باز؟


اگر پوره ات خیلی اب دار هست بزن 

ولی اگر سفت هست 3،4 قاشق شیر هم اضافه کن


ولی بازم در نظر داشته باش که اون پوکی و حالت اسفنجی کیک های شيفون یا اسفنجی رو نداره 

و این خاصیت کیک های میوه ای هست، چون رطوبت بالایی دارند


و اینم بگم اصلا بد نمیشه ها 

فقط یکم بافت کیک سنگین تر میشه ولی بازم خوبه

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792